Dursun Özbek, Depremin 1. Yılında Kahramanmaraş’taki Anma Törenine Katıldı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kahramanmaraş'taki deprem anma töreninde, kayıpları anarak, desteklerini sürdürdüklerini vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2024 15:02
Dursun Özbek, Depremin 1. Yılında Kahramanmaraş’taki Anma Törenine Katıldı

Dursun Özbek, 6 Şubat depreminin birinci yılında Kahramanmaraş'ta düzenlenen anma törenine katıldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, depremin etkilediği bölgede gerçekleşen anma törenine katılarak, bir dizi etkinliğe iştirak etti.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından yapılan açıklamada, Dursun Özbek'in ve yönetim kurulu üyelerinin deprem bölgesine ziyarette bulundukları belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Heyet, ilk olarak Kapıçam Mezarlığı'nı ziyaret ederek, depremde kaybedilen ultrAslan Kahramanmaraş üyesi Mehmet Nuri Dağ'ı kabri başında andı. Ardından Kahramanmaraş çarşıda esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Heyet daha sonra Galatasaray Spor Kulübü ve Nef Vakfı Afad Yaşam Alanı'ndaki mevlit törenine katıldı. Duaların okunmasının ardından Başkan Dursun Aydın Özbek, ultrAslan Tekirdağ'ın vefat eden üyesi Cenk Serim adına bir kütüphane açılışı gerçekleştirdi ve depremzedelerin evlerini ziyaret etti."

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, "Bugün 6 Şubat 2024. Depremin üzerinden tam 1 sene geçti. Depremin olduğu gün hemen ertesi gün buradaydık. Kulüp olarak bölgeye acil yardımları getirmiştik. Büyük bir kayıp yaşandı. Allah hepsine rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Bugün, Galatasaray Spor Kulübü olarak bu acıları hafifletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Kalıcı konut projemiz var. Bu nedenle burada yakınlarını kaybedenlerle buluşmak, onlara moral vermek ve başsağlığı dilemek için tekrar buradayız. Muazzam bir kalabalık var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ise şu sözleri dile getirdi:

"Başkanımız 1 yıl önce depremin ilk saniyelerinde bu destek hiç bitmeyecek demişti. Eray Yazgan'ın liderliğinde önce tırlar yola çıktı, ardından konteyner kent oluşturuldu. Burada Erden Bey'e de teşekkür etmek gerekiyor. Nef'in 500 konteyneri, Galatasaray'ın 500 konteyneri bölgeye inanılmaz katkı sağladı. Dursun Başkanımızın öncülüğünde 'bu destek hiç bitmeyecek' dedik ve gerçekleştirdik, aynen öyle devam ediyor. Bugün 1. yıl dönümünde buradayız. Önce şehir mezarlığına gittik, ölenlere dualarımızı okuduk. Şu an esnaf ile bir aradayız. Bir yandan üzüntüyü bir yandan gülümsemeyi bir arada yaşıyoruz. Hayat devam ediyor, mekanları cennet olsun. Allah sabır versin."

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.