Deprem Şehitleri İçin Kahramanmaraş'ta Hatm-i Şerif Programı Düzenlendi

Deprem şehitlerini anma programında, Kahramanmaraş'ta Abdülhamid Han Camii'nde düzenlenen hatm-i şerif dualarla tamamlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2024 15:18
Deprem Şehitleri İçin Kahramanmaraş'ta Hatm-i Şerif Programı Düzenlendi

Asrın felaketi olarak tarihe geçen depremin yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlar için özel bir anma programı düzenlendi. Abdülhamid Han Camii'nde gerçekleştirilen hatm-i şerif ve mevlid-i şerif programında, dualarla deprem şehitleri anıldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 6 Şubat Depremleri'nin birinci yıl dönümünde düzenlenen anma programı, 1001 hatmi şerif ve mevlid-i şerif ile tamamlandı. Abdülhamid Han Camii'nde gerçekleşen programa; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve birçok vatandaş katıldı. Programda, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Asrın felaketi üzerinden bir yıl geçti ancak acımız hala ilk günkü gibi taze. 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde, asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımızı dualarla anıyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.