6 Şubat’ta Hayatını Kaybeden Deprem Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı

İyi Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, Miraç Kandili ve 6 Şubat depreminin yıl dönümünde hayatını kaybedenlere lokma dağıtarak anlam dolu bir etkinlik düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2024 15:30
6 Şubat’ta Hayatını Kaybeden Deprem Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı

İyi Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, seçim ofisinde ve çevresinde, Miraç Kandili ve 6 Şubat depreminin birinci yıl dönümü vesilesiyle depremde kaybedilen vatandaşların anısına lokma dağıttı. Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, vatandaşların kandilini kutlarken, depremin yaşandığı bölgedeki vatandaşlara gösterdiği ilgiyi bir kez daha ortaya koydu.

whatsapp-image-2024-02-07-at-14-21-00.jpeg

Depremin hemen başından itibaren afet bölgesindeki insanlara destek olan ve tüm imkânlarını seferber eden Dr. Selahaddin Can, 6 Şubat'ın yıl dönümünde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenleri unutmadı. "Asrın felaketi" olarak adlandırılan depremde yaşamını yitiren vatandaşlar için Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından İyi Parti Dulkadiroğlu seçim ofisi ve çevresindeki vatandaşlara lokma ikram edildi.

whatsapp-image-2024-02-07-at-14-20-591.jpeg

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

Miraç Kandili'nin manevi atmosferinde, Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük felaketin acılarının hafiflemesini dileyen İyi Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, "Kahramanmaraş'ın yüreğinde derin izler bırakan, asrın en büyük deprem felaketi üzerinden tam bir yıl geçti. Bu büyük felaket, depremzedelerimiz başta olmak üzere milletimizin kalbinde tarifi mümkün olmayan acılar bıraktı. 6 Şubat tarihini unutmadık, unutmayacağız. Bir daha böyle bir felaketi yaşamamak en büyük dileğimizdir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bu mübarek günde Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarını kaybeden kardeşlerimizin üzüntüsünü paylaştığımızı ifade etmek istiyorum. Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.