Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, Kahramanmaraş'ta Ziyaretlerde Bulundu

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedelere destek için 1012 konut inşa ettiklerini açıkladı. Türk milletinin seferberlik ruhuna şükranlarını iletti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2024 12:16
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, Kahramanmaraş'ta Ziyaretlerde Bulundu

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde, deprem bölgesinde inşa ettikleri konutlar hakkında bilgi verdi. Bayraktar, Adıyaman'daki konutların mayıs ayında tamamlanacağını belirterek, Kahramanmaraş'taki konutların haziran-temmuz aylarında, Hatay'dakilerin ise ağustosa doğru tamamlanacağını ifade etti.

Selçuk Bayraktar, "asrın felaketi" olarak nitelendirdiği Kahramanmaraş'taki Baykar Konteyner Kenti'ni ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi. Ardından T3 Vakfı Deneyap Atölyesi'ne geçen Bayraktar, burada çocuklarla görüştü ve onların çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çocuklara hediyeler dağıtan ve depremzedelerle hatıra fotoğrafı çektiren Bayraktar, konteyner kentte bulunan KADEM Kadın Destek Merkezi ve Can Sağlığı Vakfı'nı da ziyaret etti.

Bayraktar, 1000 adet konutu depremzedelerin yararına devlete bağışladıklarını açıkladı. Toplamda 1012 konut inşa ettiklerini belirten Bayraktar, bu konutlardan 3'te 1'inin Kahramanmaraş'ta, 3'te 1'inin Adıyaman'da ve 3'te 1'inin Hatay'da bulunduğunu söyledi. Ayrıca deprem sürecinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Bayraktar, Baykar'ın, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Can Sağlığı Vakfı gönüllü ekipleriyle beraber sahada çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

Bayraktar, Türk milletinin gösterdiği duyarlılık ve seferberlik ruhuyla felakette ilk günden itibaren gönüllü olduklarını ve bölgede aylarca kaldıklarını belirtti. Ayrıca Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın Deneyap atölyelerinde öğrencilere eğitimler verildiğini ve Can Sağlığı Vakfı'nın psikolojik destek birimi gönüllülerinin travmatik süreçte yardımcı olmaya devam ettiğini ifade etti. Bayraktar, Türk milletinin yardımlaşma kampanyasıyla ve Çanakkale ruhuyla yaraların sarılması konusundaki çabalarını takdir ettiğini belirterek şükranlarını iletti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.