Bahçeli'yle Sohbeti Dikkat Çekmişti: Kahramanmaraş Milletvekili Öztunç O Anlara İlişkin Konuştu

CHP'li Ali Öztunç, MHP lideri Bahçeli ile samimi görüntülerin çarpıtıldığını belirterek, TBMM'de sıkça yaşanan bir sohbetin nezaketle gerçekleştiğini vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2023 15:10
Bahçeli'yle Sohbeti Dikkat Çekmişti: Kahramanmaraş Milletvekili Öztunç O Anlara İlişkin Konuştu

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Meclis'te MHP lideri Devlet Bahçeli ile samimi anlarına ait görüntülerin ortaya çıkması üzerine, "Çok kısa süren bir sohbetimiz çarpıtılmak isteniyor. TBMM çatısı altında bir Genel Başkan ile sohbet etmek oldukça sık rastlanan bir durumdur" şeklinde konuştu. Sosyal medyada paylaşılan, CHP'li milletvekilleri Ali Öztunç ve Mustafa Sarıgül'ün Cumhur İttifakı'nın bir üyesi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile samimi bir şekilde selamlaştığı anları gösteren görüntüler, geniş bir tartışma yaratmıştı.

kahramanmaras-milletvekili-ali-oztunc-devlet-bahceli-001.jpg

Görüntülerin tartışmalara sebep olmasının ardından Ali Öztunç'tan bir açıklama geldi. Öztunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bugün, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile TBMM kulisinde selamlaşıp seçim bölgesi Kahramanmaraş ile ilgili çok kısa bir sohbetimiz, bazıları tarafından çarpıtılmak isteniyor. Nezaket sınırları içinde gerçekleşen bu sohbeti başka bir anlam yüklemek kötü niyetlidir. Üstelik TBMM çatısı altında bir Genel Başkan ile sohbet etmek sık sık karşılaşılan bir durumdur. Merak edenlere duyurulur…"

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.