Kahramanmaraş'ta Emniyetten Büyük Darbe! 49 Kişi Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu! 103 kişi gözaltına alındı, 49'u tutuklandı. 170 gr metamfetamin, 167 sentetik ecza ve 18 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2024 13:49
Kahramanmaraş'ta Emniyetten Büyük Darbe! 49 Kişi Tutuklandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 11-18 Mart tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde il genelinde geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Operasyonda 75 aranma kararı bulunan şahıs, 4 uyuşturucu ticareti yapan ve 24 hırsızlık zanlısı olmak üzere toplam 103 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 49'u tutuklanırken, 54'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonda ayrıca 170,07 gram metamfetamin, 167 adet sentetik ecza, 13 ruhsatsız tabanca ve 5 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Trafik ekipleri de trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan 20 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 26 araca ise abartı egzozdan işlem yaptı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

Operasyonda Ele Geçirilenler:

  • 170,07 gram metamfetamin
  • 167 adet sentetik ecza
  • 13 ruhsatsız tabanca
  • 5 ruhsatsız av tüfeği

İşlem Yapılan Araçlar:

  • 20 araç (yüksek sesle müzik dinlemekten)
  • 26 araç (abartı egzozdan)

Kahramanmaraş Emniyeti'nden Mesaj

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.