Kahramanmaraş'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Süsledi: Fiyatlar Ne Kadar?

Kahramanmaraşlılar Ramazan Bayramı'na hazır! Çarşılar coşkulu kalabalıklarla dolup taşarken, bayram şekerleri tezgahları da rengarenk görüntüleri ile dikkat çekiyor. Her bütçeye uygun şekerlerin bulunduğu tezgahlarda çocuklar da bayram coşkusunu yaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2024 14:12
Kahramanmaraş'ta Bayram Şekerleri Tezgahları Süsledi: Fiyatlar Ne Kadar?

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in sonuna yaklaşırken Kahramanmaraş'ta bayram telaşı da hız kazandı.

Çarşılar coşkulu kalabalıklarla dolup taşarken, vatandaşlar bayramlık kıyafet, yiyecek ve ihtiyaçlarının yanı sıra bayram şekerlerini de almayı ihmal etmiyor.

10 Nisan Çarşamba günü idrak edilecek Ramazan Bayramı için tezgahlara akın eden Kahramanmaraşlılar, bayramda ikram edeceği şekerleri seçerken, şehir genelinde bayram alışverişi de yoğunluk yaşanıyor.

RENGARENK ŞEKERLER TEZGAHLARI SÜSLEDİ

Ramazan Bayramı'nın vazgeçilmezi olan bayram şekerleri, çeşitli aromalar içeren taze lokumlar ve çikolatalar Kahramanmaraşlı esnafların tezgahlarını süslüyor.

3 gün sürecek birliğin ve beraberliğin öneminin anlaşıldığı Ramazan Bayramı'nda, Kahramanmaraşlılar bayramlaşmaya gelen misafirlerine şeker, çikolata ve lokum ikramını önemsiyor.

Bu kapsamda rengarenk görüntüleri ile çocukları cezbeden şeker ve çikolatalara, vatandaşlar bayram öncesi yoğun ilgi gösteriyor.

bayram-seker-fiyatlari.webp

BAYRAM ŞEKERİNİN FİYATI 120-200 TL ARASINDA

Kahramanmaraşlı esnafların tezgahlarına renk katan bayram şekerlerinin bu yılki kilogram fiyatı 120 TL ile 200 TL arasında değişiyor.

Esnaf, bayram öncesi yoğunluğun günler öncesi başladığını belirtirken, her bütçeye uygun fiyat standartlarında şekerler bulundurarak, müşterilerinin damak zevklerinin yanında ceplerini de düşünüyor.

Aynı zamanda şekerlemeciler, hediyelik olarak da çeşitli şekerler ve lokumlardan oluşan hazırlanmış paketleri de satışa sunuyor.

KAHRAMANMARAŞLILAR BAYRAMA HAZIR!

Kahramanmaraşlılar, Ramazan Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklara başladı.

Çarşılar dolup taşarken, bayram şekerleri tezgahları da rengarenk görüntüleri ile dikkat çekiyor.

Her bütçeye uygun şekerlerin bulunduğu tezgahlarda, çocuklar da rengarenk şekerler arasında seçim yapmanın keyfini yaşıyor.

Kahramanmaraşlılar, 3 gün sürecek bayramda misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak için şimdiden sabırsızlanıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.