Kahramanmaraş'ta Suç Örgütüne Şafak Baskını: 21 Kişi Gözaltında!

Kahramanmaraş ve Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu! 21 kişi gözaltında! Jandarma, uyuşturucu tacirlerine şafak vakti baskın düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2024 12:15
Kahramanmaraş'ta Suç Örgütüne Şafak Baskını: 21 Kişi Gözaltında!

Kahramanmaraş merkezli, Kahramanmaraş ve Gaziantep'i uyuşturucu bataklığına çevirmeye çalışan organize suç örgütüne şafak vakti operasyon düzenlendi. Jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu 21 uyuşturucu taciri gözaltına alınırken, firari bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Uyuşturucu Ticareti Yapan Organize Suç Örgütü Hedefte

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde imalat ve ticareti yapan şüphelilere yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı. Ekipler, uzun süredir yürüttükleri takip ve araştırmalar sonucunda Kahramanmaraş ve Gaziantep'te faaliyet gösteren organize bir suç örgütünün uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti.

Eş Zamanlı Operasyonda 21 Kişi Gözaltına Alındı

Uyuşturucu tacirlerinin kökünü kurutmak için harekete geçen jandarma, 22 şüphelinin yakalanması için Kahramanmaraş ve Gaziantep'te eş zamanlı şafak vakti operasyon düzenledi. Dedektör köpeklerinin de destek verdiği operasyonda, uyuşturucu tacirlerinin evleri ve işyerleri didik didik arandı.

Ruhsatsız Silahlar ve Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

Operasyonda, ruhsatsız tabanca, av tüfeği, toz, tablet ve sıvı olmak üzere çeşitli türlerde uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yapmaktan 21 şüpheli gözaltına alınırken, firari olan 1 şüphelinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.