10 Milyon TL'lik Yatırım! Elbistan'ın Parlayan Yolu: Darende Caddesi Yenilendi

Elbistan'ın kalbindeki Darende Caddesi, modern ve güvenli bir yüzle yeniden doğdu! Büyükşehir Belediyesi'nin 10 Milyon TL'lik yatırımıyla cadde, 2023 Ulaşım Programı'nda hayat buldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2023 16:35

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan'da 2,5 kilometrelik Darende Caddesi'ni baştan sona yenileyerek büyük bir başarıya imza attı. 10 Milyon TL'lik yatırım ile gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmaları, bölgedeki vatandaşların takdirini kazandı.

2023 Ulaşım Yatırımları Programı kapsamında Elbistan'da başlatılan asfalt atağını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Darende Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarını tamamladı. Bölgedeki birçok mahalle tarafından yoğun şekilde kullanılan 2,5 kilometrelik cadde, yaklaşık 10 Milyon TL'lik yatırım ile baştan sona yenilendi. 5 bin ton asfaltla kaplanan Darende Caddesi, vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Yenilikle birlikte bölgedeki yaya ve araç trafiği konforlu ve güvenli hale getirilirken, vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'ne gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkür etti.

darende-caddesi-4.jpg

MUHTARLAR BAŞKAN GÜNGÖR'E TEŞEKKÜR ETTİ

Darende Caddesi'ndeki iyileştirmeleri değerlendiren Tepebaşı Mahalle Muhtarı Gazi Yalçın, "Daha önce sürücülerin şikayet ettiği ve ulaşımda sorun yaratan Darende Caddesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından mükemmel bir şekilde yenilendi. Darende, Gürün ve Sivas'a ulaşım sağlayan yolun yeni halinden son derece memnunuz. Bu harika çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. Esentepe Mahalle Muhtarı İdris Şafak da, "Mahallemizin en işlek caddesi olan Darende Caddesi, deformasyona uğramış ve ulaşımda sorun yaratıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör'e mahallem ve şahsım adına bu değerli çalışma için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.