Zeytin Dalı’nda ikinci cephe gönüllerde kuruldu

Kahramanmaraş Mehmetçiğin tarih boyunca yazdığı zaferlere her geçen gün yenisini eklerken, Türkiye’nin sınır dışı operasyonlarıyla gücüne güç katmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2018 10:06
Zeytin Dalı’nda ikinci cephe gönüllerde kuruldu

HABER: HANZALA YILDIZ

Türkiye sınır dışına yaptığı birçok operasyonlarla hem ülke güvenliğini teminat altına alırken diğer yandan sınırdaki operasyonlarla Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyon tecrübesi artıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri 20 Ocak Cumartesi Saat 17:00 sularında ‘Zeytin Dalı’ Operasyonunu başlatarak Afrin’deki PKK/PYD, YPG güçlerine karşı büyük bir operasyon başlattı. ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) ile birlikte Afrine dört koldan giren Mehmetçik, şu ana kadar toplamda 303 Teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

Türk Silahlı Kuvvetleri bir yandan operasyonlarını sürdürürken Türkiye tek yürek olarak, Mehmetçiğin arkasından ikinci bir dua cephesi kurdu.

zeytin-dali’nda-ikinci-cephe-gonullerde-kuruldu1.jpg

90 BİN CAMİDA FETİH SURESİ OKUNDU

Kahramanmaraş Mehmetçiğin operasyonlarına destek olmak adına Diyanet İşleri Başkanlığının telkiniyle Türkiye’de 90 bin camide Sabah ve Yatsı namazlarından sonra ‘Fetih Suresi’ okunarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin arkasından ikinci bir manevi güç cephesi kuruldu.

Türkiye operasyona karşı tek yürek olarak, birlik ve beraberlik mesajları içerisinde evleri ve işyerlerini Türk Bayrakları ile donattı.

uuuu.jpg

KAHRAMANMARAŞ HALKI TEK YÜREK

Tarih boyunca birçok milli ve manevi değerlerin öncülüğünü yapan Kahramanmaraş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yaptığı sınır dışı operasyonu için tek yürek oldu. Esnafların ve vatandaşların işyerlerini bayraklarla süslemesi ve Fetih Surelerini okuması ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında olduklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kahramanmaraş’ın birçok noktasında sosyal faaliyetler ve farkındalık sempozyumları da düzenlenirken, Kahramanmaraş Özel İdare Binası önünde Afrin’e gönderilmek üzere Mehmetçiğe şiir yazılması çalışması da görenlerin takdirini kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.