Kahramanmaraş'ta yüzlerce araç Mehmetçik için yollarda

Kahramanmaraş'ta bir grup vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla otomobillerine astıkları Türk Bayraklarıyla şehir turu attılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2018 00:13
Kahramanmaraş'ta yüzlerce araç Mehmetçik için yollarda

Kahramanmaraş'ta bir grup vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek  vermek amacıyla otomobillerine astıkları Türk Bayraklarıyla şehir turu attılar. Sosyal medyada örgütlenen bir grup vatandaş İstasyon Meydanında buluşarak araçlarına astıkları Türk Bayraklarıyla şehir turu attılar. Konvoy halinde yola çıkan yüzlerce araç Madalyalı Kavşak'tan başlattıkları şehir turunu Abdulhamdihan Camii'nde noktaladılar. Burada ikindi namazı kılan vatandaşlar askerlerimiz için dua ettiler. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar ifade edildi: Bilindiği gibi devletimizin göz bebeği şanlı ordumuz mevcut sınırlarımızın ötesinde bir operasyon  başlatmıştır. Sınırlarımızın hemen yanı başında devletimize kamu düzenimize milletimizin birlik ve beraberliği canı ve malına kast eden ihanet şebekeleri eli kanlı teröristler hayatlarını birlik ve beraberliklerin dostluk ve kardeşliklerin düzen ve huzur içerisinde kendi kültür ve inançlarıyla var olan bağımsız medeniyetlerin ölümünde arayan küresel emperyalistlerin iştahlarını kabartmış silah desteği başta olmak üzere her türlü desteklemiştir.

Bugünlerde devletimizin bütünlüğü ve bekası milletimizin huzur ve refahı adına ihanetin önünü kesmek düşmanlarımızı durdurmak için harekete geçmiş bulunuyoruz. Bu süreçte şanlı ordumuzun kahraman askerleri kendilerinde ifade ettiği gibi düğüne gider gibi gittikleri cephede devlet büyüklerimizin kararlı ifadesi özellikle başkomutanımızın sınırdaki harekat merkezinde asker kıyafeti giyip söyledikleriyle ve onun yönetiminde milletimizin askerimize ve devletimize verdiği her türlü destekle inancımızın bize yüklediği misyonu medeniyet katlarımızla fıkratımızla ortaya koymuş Allah’ın nizamını kızıl elmaya taşımaya memur olduğu itraki ile yola çıkılmıştır. Bu vesileyle buradan dünyanın dört bir tarafına fitne tohumları eken gittikleri her yere zulüm kan ve gözyaşı götüren ihanetten beslenen sömürgeci zihniyetin beslemelerine fırsat vermemek için cenk eden ordumuzun milletin refahı devletin bekası adına irade gösterip bu harekatın talimatını veren devlet yöneticilerimizin emrinde olduğumuzu canımız pahasına üzerimize gelen herşeyi yapabileceğimizi görev beklediğimizi ifade ediyoruz. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun milletimizin başı sağ olsun onların sayesinde bize vatan olan bu toprakları korumak üzerine savaşan ordumuzu Allah muhafaza eğlesin.

26992730_1676159969116298_4603395436646194328_n.jpg

26993746_1676160105782951_2917027939269591687_n.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.