Van’dan Gelip Kahramanmaraş’ta Şehitler İçin Hobi Sınıfı Kurdu

Kahramanmaraş'ta şehit ağabeyi ve deprem şehitleri adına hobi sınıfı kuran Nursima Atmaca, çocuklara müzik, resim, zeka oyunları ve Gazze şuuru kazandırmayı amaçlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2024 11:42

Van'dan gelen Nur Sima Atmaca, Kahramanmaraş'ta şehit ağabeyi Nur Muhammed Atmaca ve deprem şehidi öğretmen Hakan Bal anısına özel bir proje hayata geçirdi. Ceceli Mahallesi İlk ve Ortaokulu'nda açılan hobi sınıfı, 4 ay gibi kısa bir sürede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de destekleriyle tamamlandı.

Bu özel hobi sınıfı, müzik köşesi, Gazze standı, kütüphane ve zeka geliştirici oyun alanları gibi birçok özellik içeriyor. Şövalyeler ve tuvallerle süslenmiş sınıfta ayrıca, çocuklara Gazze şuurunu aşılamak amacıyla Mescid-i Aksa köşesi de bulunuyor. Zengin bir kütüphaneye de ev sahipliği yapan sınıf, tüm okulun hizmetine sunularak resmi açılışı yapıldı.

Nursima Atmaca, projenin amacını şu sözlerle açıkladı: "Muhammed Atmaca ve Hakan Bal'ın anısını yaşatmak adına düzenlediğimiz hobi sınıfının açılışındayız. Müzik, resim, zeka oyunları ve kütüphane gibi farklı alanlarda çocukların potansiyelini keşfetmelerine yardımcı olacak bir ortam oluşturduk. Ayrıca, Mescid-i Aksa köşesi ile çocuklara bu önemli konuda farkındalık kazandırmayı hedefliyoruz. Projemize destek veren herkese teşekkür ederim, umarım bu sınıf gelecek nesillere daha aydınlık bir Türkiye bırakmamıza katkı sağlar."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.