Ünal, “Kılıçdaroğlu ben yenilmedim Muharrem yenildi diyecek”

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mahir Ünal konuşma yapmak üzere kürsüye çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2018 15:13
Ünal, “Kılıçdaroğlu ben yenilmedim Muharrem yenildi diyecek”

HABER: EMRE BOZ

Muhalefete sert eleştirilerde bulunan Mahir Ünal, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Baş Komutanımız, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere bir aşkı vardır” diyerek hemşerilerini coşturdu.

İşte Ünal’ın çarpıcı konuşması;

“Biz sizin evladınız olmakla gurur duyuyoruz. Gittiğimiz her yerde Kahramanmaraşlıyız dediğimiz zaman tüylerimiz diken diken oluyor. Toprağın yağmuru beklediği gibi Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Baş Komutanımız, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Baş Komutanımız, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere bir aşkı vardır. AK Parti ile şimdi şahlanma ve yükselme zamanı. Bu konuda desteklerinizi esirgemeyeceğinize eminiz. Bize siz yoruldunuz mu diyorlar bizde onlara biz daha yeni başlıyoruz diyoruz. Bu millet tarihin içinden akıp gelen bir nehir gibi. Bunun simgesi Kahramanmaraş’tır. Çünkü Kahramanmaraş istiklalin ve istikbalin şehridir. Kemal Kılıçdaroğlu 8 defa yenildi, muharrem ince diyor ya ‘çıkmışsın yenilmişsin’ şimdi bu adam yenilmek için karşımıza çıkıyor. Bunlar 9. kez yenildiklerinde Kemal Kılıçdaroğlu ben yenilmedim Muharrem yenildi diyecek. Bunlar HDP barajı geçsin diyorlar. Neden barajı geçsin istiyorlar? Cumhurbaşkanı yardımcısı olmuş bir HDP bu milletin terör ilke mücadelesini engellemeyecek mi? bu milletin terör ile verdiği mücadelenin farkında olmayan bunlar neler olacak bilmiyorlar mı. TBMM de her defasında Kudüs meselesinde HPD imza atıyor mu? atmıyor. Çünkü onlar milletten emir almıyorlar kandilden emir alıyorlar. Siz kandilden emir alanlarla terör mücadelesi yürütebilir misiniz. Bunlar milletin yanında mı yoksa millet ile mücadele edenin yanında mı. fotoğraf son derece açık. Bu seçim bu aziz milletin tarihi içerisindeki yürüyüşünde en büyük seçimlerinden bir tanesi. Bu aziz millet ile beraber her şeyi değiştiriyoruz. 24 Haziranda sonsuza kadar 15 Temmuzcuları gömüyoruz sandıklara. 15 Temmuzu yüreğimizde oluşturmak istedikleri bir terör koridoru ile devam ettirmek istediler. Ama biz 15 Temmuzu milletimizin oyları ile 24 Haziranda bitiriyoruz. 24 Hazirandan sonra sadece bu aziz milletin iradesinin engellenemeyeceği yeni bir sisteme geçiyoruz. Biz iktidara geldiğimizde bu milletten toplanan verginin yarısından çoğunu faiz olarak veriyorduk biz bunu 100 liradan 12 liraya düşürdük. Bu millet 17 sene önce vergi vermiyor muydu? Bu milletin vergilerini siz nereye harcadınız? 16 yılda bu vergileri biz değerlendirmesini bildik”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.