Türkoğlu'nda Hızla Yükselen Okul: Hacı Mehmet Narlı İlk ve Ortaokulu

Başkan Güngör, Kahramanmaraş'ta Hacı Mehmet Narlı İlk ve Ortaokulu'nun hızlı açılışına katıldı. Narlı Ailesi'ne teşekkürler. Okul 84 günde tamamlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2023 17:51
Türkoğlu'nda Hızla Yükselen Okul: Hacı Mehmet Narlı İlk ve Ortaokulu

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı tarafından Türkoğlu'da inşa edilen Hacı Mehmet Narlı İlk ve Ortaokulu'nun açılış programına katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yeni okulun açılışında hazır bulundu. Açılış töreninde eski Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve birçok protokol üyesi ile iş insanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar da yer aldı.

DUALARLA GERÇEKLEŞEN AÇILIŞ

Program, dualar eşliğinde gerçekleşti ve Hacı Mehmet Narlı İlk ve Ortaokulu'nun açılış kurdelesi kesildi.

kahramanmarasta-egitime-destek-haci-mehmet-narli-okulu-acildi.jpg

NARLI AİLESİNE TEŞEKKÜRLER

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, gençlerin bu okulda yetişeceği fikrinin bir fabrika açılışından daha heyecan verici olduğunu ifade etti. Depremlerden etkilenmeyen nadir yerlerden birinin bu okul olduğunu ve Narlı ailesinin hızla harekete geçip okulu inşa etmeye başladığını belirtti. Aynı zamanda, bu kısa süre içinde şehre böyle bir okulu kazandırmaları için Narlı ailesine teşekkür etti.

HIZLI İNŞAAT: 84 GÜNDE TAMAMLANDI

Vali Mükerrem Ünlüer, 6 Şubat depremleri sonrasında Narlı Ailesi ve Valilik arasında okul inşası için protokol imzalandığını ve okulun sadece 84 günde tamamlandığını söyledi. Mustafa Narlı ve ailesine teşekkürlerini iletti.

İLÇEYE HAYIRLI OLSUN

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Türkoğlu'na kazandırılan yeni okulun hayırlı olmasını diledi. Kısa sürede tamamlanan bu tesisi eğitim öğretime kazandıran Narlı Ailesi'ne teşekkür etti.

Açılış töreninin ardından Başkan Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.