Katarlı İş İnsanlarından Kahramanmaraş EXPO 2023'e Büyük Yatırım!

Katarlı iş insanları, EXPO 2023'te Kahramanmaraş'a yatırım yapmak üzere şehri ziyaret etti, iş birliği ve dostluk pekişiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2023 17:46
Katarlı İş İnsanlarından Kahramanmaraş EXPO 2023'e Büyük Yatırım!

Kahramanmaraş, EXPO 2023 projesi kapsamında önemli bir adım attı. Katarlı iş insanları Anas Kassam Al Onazi, Katar Alman Yatırım Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adrian Brown ve Şehir Planlamacısı Ramazan Özen, şehrimizi ziyaret ederek Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile buluştu.

Kahvaltı programında bir araya gelen iş insanları, EXPO 2023'ün yapılacağı şehirde yatırım yapma niyetlerini dile getirdi. Katarlı iş insanı Anas Kassam Al Onazi, yapacakları yatırımın sadece bir başlangıç olduğunu vurgulayarak, iki ülkenin dostluğunun ve ticari iş birliğinin her geçen gün daha da güçleneceğine inandıklarını ifade etti. Ayrıca, deprem sonrası şehirlerine yapacakları yatırımın daha da anlamlı hale geldiğini belirtti ve Kahramanmaraş halkını tanımaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

katarli-is-insanlari-expo-2023e-yatirim-icin-kahramanmarasta.jpeg

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise EXPO 2023 projesinin sadece ülke bahçelerine ev sahipliği yapmakla kalmayacak, aynı zamanda birçok ticari anlaşmanın da temelini oluşturacağını belirtti. Katar'dan gelen misafirin şehri ziyaret edeceğini ve EXPO 2023 alanını gezeceğini söyleyen Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş'ın ticarette birçok ilin önüne geçtiğini ve deprem sonrası şehri yeniden inşa etmenin öncelikli hedefleri olduğunu ifade etti. EXPO 2023 projesinin şehre önemli katkılarda bulunacağını ve turizm açısından cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Kahramanmaraş'ın EXPO 2023 projesine kısa bir süre kala birçok yerli ve yabancı misafiri ağırladığını vurgulayan Başkan Mahçiçek, Katarlı iş insanı Anas Kassam Al Onazi'nin ifade ettiği gibi bu ziyaretin sadece bir başlangıç olduğunu ve şehri daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Misafirlere EXPO 2023 projesinin sembol çiçeklerinden olan Maraş Sümbülü motifli hediyeler takdim edildi ve projenin detayları ziyaret edilerek değerlendirildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.