Kahramanmaraş Göksun Belediyesi: Eğitime Destek ve Geleceğe Yatırım!

Kahramanmaraş'ın Göksun Belediyesi, ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteği vererek eğitime katkı sağlıyor, yeni eğitim yılına hazır!

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2023 18:00
Kahramanmaraş Göksun Belediyesi: Eğitime Destek ve Geleceğe Yatırım!

Kahramanmaraş Göksun Belediyesi, ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye etme uygulamasına 2015-2016 eğitim öğretim yılında başladı ve bu değerli geleneği sürdürüyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması vesilesiyle İstiklal ve Atatürk İlkokullarını ziyaret etti.

Başkan Aydın, ilkokula yeni başlayan öğrencilere kırtasiye setleri hediye ederek, eğitim dostu bir belediye olarak, geçmişte olduğu gibi şimdi de deprem gibi büyük felaketlerin yaşandığı dönemlerde eğitim öğretim faaliyetlerine destek olacaklarını ve tüm eğitimciler ile öğrencilerin yanında olacaklarını vurguladı.

Daha sonra Öğretmenler Odası'nda okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Aydın, belediyenin eğitime sağladığı desteklerin öğrencilerin sınav başarıları ve LGS'de elde edilen birinciliklerle ödüllendirildiğine dikkat çekti.

goksun-belediyesi-egitim-faaliyetlerine-devam-ediyor.jpg

Kültür Merkezi içinde bulunan eğitim alanlarının yakın bir zamanda hizmete açılacağını belirterek Başkan Aydın, şunları kaydetti:

"Eğitim dostu bir belediye olarak 2015 yılından itibaren ilçemizde ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye ediyoruz. Bu, maddi açıdan büyük olmasa da eğitime verdiğimiz desteği hatırlatmak ve hatırlanmak açısından önemli bir adımdır. Her yıl belediye bütçemizden eğitime kaynak ayırarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi koşullarda yetişmelerini ve vatanlarına, milletlerine faydalı bireyler olmalarını sağlamak için çaba harcıyoruz. Geçmiş yıllarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiğimiz kazanım değerlendirme sınavlarına bu eğitim öğretim yılında da devam edeceğiz. Ayrıca, Kültür Merkezi içindeki kütüphane ve diğer eğitim alanlarını öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin hizmetine sunmak için çalışmalarımız sona yaklaştı. Umarım kısa bir süre içinde buranın açılışını yapabiliriz. Aynı zamanda burada tiyatro, sinema ve konferans etkinlikleri düzenleyerek öğrencilerimizin dolu dolu bir sezon geçirmelerini planlıyoruz. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, eğitimcilerimize de kolaylıklar diliyorum."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.