Türkiye’nin Güçlü Kalemleri KAFUM’da Sevenleriyle Buluşacak

Yayınlanma:
Türkiye’nin Güçlü Kalemleri KAFUM’da Sevenleriyle Buluşacak
Editör

Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda 21 Ekim Çarşamba günü Hakan Çelik, Halit Ertuğrul, Aykut Ertuğrul ve Emin Gürdamur söyleşilerde okurlarıyla buluşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, edebiyat ve düşünce dünyasının önemli isimlerini ağırlamayı sürdürüyor. KAFUM Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen organizasyon kapsamında 21 Ekim Çarşamba günü gazeteci Hakan Çelik ile yazarlar Halit Ertuğrul, Aykut Ertuğrul ve Emin Gürdamur, edebiyatseverlerle bir araya gelecek.

UNESCO tarafından Edebiyat Şehri unvanına layık görülen Kahramanmaraş’ta düzenlenen fuar, farklı alanlarda eser veren isimleri okurlarla buluşturarak kültür ve sanat hayatına katkı sunuyor. Çarşamba günkü programda gerçekleştirilecek söyleşilerde katılımcılar, konukların bilgi ve deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulacak.

Hakan Çelik Söyleşisi Saat 14.00’te

Günün ilk etkinliği, gazeteci Hakan Çelik’in katılımıyla saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Çelik, söyleşide katılımcılarla bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Halit Ertuğrul Okurlarıyla Buluşacak

Saat 15.00’te düzenlenecek programda ise eğitimci ve yazar Halit Ertuğrul, okurlarıyla buluşacak. “Düzceli Mehmet”, “Kendini Arayan Adam” ve “Secdede Son Nefes” gibi eserleriyle tanınan Ertuğrul, söyleşide edebiyatseverlerle bir araya gelecek.

Aykut Ertuğrul ve Emin Gürdamur’dan Edebiyat Söyleşisi

Günün son programında yazarlar Aykut Ertuğrul ve Emin Gürdamur, saat 17.00’de düzenlenecek söyleşide katılımcılarla buluşacak. İki yazarın edebiyat üzerine gerçekleştireceği programın, okurlara farklı bakış açıları kazandırması bekleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 21 Ekim Çarşamba günü KAFUM’da düzenlenecek söyleşilere tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.