Türkiye Saadete Kavuşacak

Saadet Partisi Milletvekili Aday Adayı İş Adamı İshak Köroğlu ile gündemi değerlendirdik. Türkiye’nin saadete kavuşacağı vaadinde bulunan Köroğlu vatandaştan destek istedi. OHAL şartlarında seçim yapılmasını eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:16
Türkiye Saadete Kavuşacak

ERKEN SEÇİM KARARINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Alınan bu kararı doğru bulmuyorum. Çünkü mevcut iktidar erken seçimlere her zaman karşıydı. Bir diğer sebepte OHAL sürecini yaşıyoruz. Bu şartlar içerisinde seçim yapmakta bana mantıklı gelmiyor. Millet iradesini tam olarak sandığa yansıtamayabilir. Bunu şurada da gördük ki, imza toplama kampanyamız çerçevesinde çalışırken Göksun ilçemizde 150 civarında imza topladık ancak hiçbir kamu personeli gelipte imza veremedi. Yada ailesinin geleceğinden endişe eden hiç kimse gelip te imza veremedi. ‘Sandıkta sizi destekleyeceğiz ama bizi bu konuda mazur görün’ dediler ve gittiler. Tabi bizde kimseye ısrarcı olmadık. Görüldüğü gibi millet iradesi bu ortamda tam olarak kendini gösteremeyebilir. Bu bağlamda erken seçim kararını doğru bulmuyorum.

SEÇMENE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Ben ilçe başkanı olduğum için ister istemez her ortam ve mecliste siyasetin konusu açılıyor. ‘Herkes hayırlısı neyse o olsun’ diyor. Tabiki bizde aynısını isteriz. Ancak Allah insana akıl bahşetmiştir. İnsan aklını kullanarak iyi ile kötüyü ayıracak ondan sonra hayırlısını isteyecek. Şimdi biz bunu insanlara anlatacağız.

NEDEN SAADET PARTİSİN’DEN ADAY OLDUNUZ?

Saadet partisi 50 yıldır bu ülkede var. Biz her şeyin başında ahlak ve maneviyat olduğuna inanıyoruz. Silah üretirsin mesela, eğer o adam ahlak ve maneviyat sahibi değilse o silahı kötüye kullanır. Ya kendine ya etrafındakilere zarar verir.

Milli olmak diğer bir önemli mesele. Kendi yargı sistemimiz, kendi üretimlerimiz olsun. Ürettiğimiz kadar, dışarıdan alalım. Her zaman sattığımız aldığımızdan fazla olsun. Onun için milli olmak çok önemli.

Biz Müslümanız. Bize ters olan şeyler var. Bunların başında faizli ekonomi geliyor. Türkiye yıllardır faizli ekonomi ile yönetiliyor. En çokta mevcut iktidar döneminde ülkemiz faiz öder duruma geldi. Bütçe artık faize esir düşmüş durumda. Son açıklanan rakamlarda devletin kamu harcamalarına ayrılan bütçenin çok daha fazlası faize ayrılmış durumda. Bunu bitireceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.