Tufanbeyli'ye Yeni Bir Soluk: Akın Ozan Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı!

Akın Ozan, Kahramanmaraş'ın tanınmış ismi, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü. Şimdi, Tufanbeyli Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2023 15:40
Tufanbeyli'ye Yeni Bir Soluk: Akın Ozan Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı!

Kahramanmaraş'ın tanınmış isimlerinden biri olan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde, AK Parti'den Belediye Başkan adayı olmak amacıyla görevinden istifa etti.

Kahramanmaraş'ta uzun yıllar gazetecilik yapmış ve daha sonra memuriyete geçmiş olan Akın Ozan, yaklaşık 8 yıldan bu yana başarıyla görev yürüttüğü 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'nden istifa ederek, memleketi Adana'ya bağlı Tufanbeyli ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkan adayı olmak üzere siyasi faaliyetlere başladı.

Adaylık sürecine ilişkin duygularını sosyal medya hesabından paylaşan Ozan şunları ifade etti: "Bismillahirrahmanirrahim. Ya Rabbi, 'Hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle, gönlümüzün razı olduğunu hakkımızda hayırlı eyle' duasıyla çıktığımız Tufanbeyli Belediye Başkan adaylığı yolunda, tüm akrabalarımın, hısımlarımın, dostlarımın ve arkadaşlarımın destek ve dualarına talibim. Devletimin kutlu yolunda 33 yıllık kamu hizmetimizi tamamlayarak, bir başka kutlu dava olan AK Parti'nin bir neferi olarak devam etme kararımıza desteklerinizi bekler, saygılar sunarım."

Kahramanmaraş'ta sevilen ve bir dönem gazetecilik yaparak gönüllere taht kuran 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan'a, bu kutlu yolda başarılar diliyoruz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.