Trafikte El Ele: Kahramanmaraş Öğrencilerine Jandarma Eğitimi!

Kahramanmaraş Jandarma, öğrencilere trafik eğitimi verdi! Güvenli sürüş, kask kullanımı ve trafik kurallarıyla ilgili bilgilendirici etkinlik düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2023 11:19
Trafikte El Ele: Kahramanmaraş Öğrencilerine Jandarma Eğitimi!

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması timleri, "EL ELE VERELİM, TRAFİĞİ YÖNLENDİRELİM" projesi kapsamında öğrencilere trafik kuralları ve kültürü konusunda yerinde eğitim verdi. Etkinlik, 25 Ekim 2023 tarihinde Türkoğlu İlçesi Ceceli Mahallesi İlk/Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

kahramanmaras-jandarma-el-ele-verdi.jpeg

Eğitimde, trafik işaret ve sembolleri öğrencilere pratik olarak gösterildi. Trafik Jandarması Timleri ve Jandarma Asayiş Motosiklet Timleri, okul bahçesinde güvenli bisiklet sürme, kask kullanımı ve koruyucu tertibatın önemi konularında öğrencilere uygulamalı eğitim sundu. Ayrıca, Jandarma'nın kullandığı araçlar, motosikletler, kasklar ve ekipmanlar da tanıtıldı. Etkinlik sırasında öğrencilere bilgilendirici el broşürleri de dağıtıldı.

Bu proje, öğrencilerin trafik bilincinin artırılması ve güvenli bir şekilde hareket etmeyi öğrenmeleri amacıyla hayata geçirilmiştir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.