Kahramanmaraş'ı 100 Yıl Hizmetle Buluşturacak Projeler Konuşuldu!

Başkan Güngör, İlbank Genel Müdürü Recep Türk'ü ağırlayarak şehrin altyapısını güçlendirecek projeleri görüştü. Yenilik ve hizmet için iş birliği başlıyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2023 12:18
Kahramanmaraş'ı 100 Yıl Hizmetle Buluşturacak Projeler Konuşuldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İlbank Genel Müdürü Recep Türk'ün ziyaretini kabul ederek, şehirde yürütülen çalışmaları gözlemlemek amacıyla şehre gelen Türk'ü ağırladı.

Başkan Güngör, ziyaretleri sırasında şunları belirtti: "Bakanlığımızla İlbank'ın iş birliğiyle gerçekleştireceğimiz ortak projelerle altyapımızı en az 100 yıl boyunca şehrimize hizmet verecek şekilde güncelleyeceğiz."

baskan-gungor-ilbank-genel-muduru-recep-turku-agirladi.jpg

Başkan Hayrettin Güngör, İlbank Genel Müdürü Recep Türk'ü makamında ağırlayarak, şehirde yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan, "İlbank Genel Müdürümüz Sayın Recep Türk misafirimiz oldu. Genel Müdürümüzle yeni Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası konusundaki çalışmaları ve planları görüştük. Depremlerde hasar gören altyapımızın yeniden inşa edilmesi konusunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile İlbank iş birliğiyle hayata geçireceğimiz projeleri değerlendirdik. Ortak projelerimizle altyapımızı şehrimize en az 100 yıl boyunca hizmet edecek şekilde yenileyeceğiz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.