Edebiyatın Kalbinde Kahramanmaraş: Tarık Tufan'la Anlatıyor

Kahramanmaraş'ın edebi zenginliği üzerine keyifli bir buluşma! Yazar Tarık Tufan, Türk Edebiyatı'ndaki katkılarıyla ilham verdi. Kaçırılmayacak bir etkinlik!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2023 11:52
Edebiyatın Kalbinde Kahramanmaraş: Tarık Tufan'la Anlatıyor

Okur-Yazar Buluşması etkinliğinde Kahramanmaraşedebiyatseverlerle bir araya gelen yazar Tarık Tufan, "Kahramanmaraş, bugüne kadar yetiştirdiği isimlerle Türk Edebiyatı'na önemli katkılar sağlamış bir şehir. Bu coğrafyada yaşamış yazar ve şairler, bizler için her zaman rol model olmuştur" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

kahramanmarasin-edebiyat-mirasi-tarik-tufan-ile-yolculuk-004.jpg

Büyükşehir Belediyesi, Ekim Kültür Sanat Sezonu kapsamında tiyatro, konferans ve söyleşi gibi çeşitli programlar düzenleyerek Kahramanmaraşlılarla buluşturmaya devam ediyor. Bu etkinliklerden biri olan Okur-Yazar Buluşması'na Türk Edebiyatı'nın saygın isimlerinden Tarık Tufan da katıldı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Tufan, katılımcılara seslendi. Edebiyatseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği etkinlikle ilgili konuşan Tufan, "Kahramanmaraş, bugüne kadar yetiştirdiği isimlerle Türk Edebiyatı'na önemli katkılar sağlamış bir şehir. Bu coğrafyada yaşamış yazar ve şairler, bizler için her zaman rol model olmuştur. Doğal olarak Kahramanmaraşlıların toprağına, suyuna sirayet etmiş bu kültür bizi bir anlamda sarmalıyor. Bu sebeple ben de Kahramanmaraşlı dostlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.