TEMA Vakfı, Kahramanmaraş'a Birincilik Getirdi

TEMA Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Abdurrahman Abdulkerim Akbolat, "Savunuculuk Çalışmaları Kategorisi" birincilik ödülünü kazandı. Binlerce vatandaşı ilgilendiren bu başarı, Kahramanmaraş’ı öne çıkarıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2023 15:55
TEMA Vakfı, Kahramanmaraş'a Birincilik Getirdi

TEMA Vakfı'nın her yıl düzenlediği saha koordinasyon toplantısı, 16-19 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, TEMA Vakfı’nın saha örgütlenmesini oluşturan İl Temsilcileri, İlçe/Mahalle Sorumluları ve Genç TEMA başkanları ile birer yardımcısı katıldı. Bu yılın teması, TEMA Vakfı'nın 30. Yılını kutlamak adına "TEMA 30 Yaşında" olarak belirlendi.

Toplantı boyunca vakfın çalışmaları, gelecek hedefler ve planlar üzerine sunumlar gerçekleşti. calcİl Temsilciliği ve Onikişubat İlçe Sorumlusu, Yapımı planlanan Afşin-Elbistan C Termik Santrali'nin çevre, tarım ve sağlık üzerine olası zararlarını ve şu ana kadar yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde anlattı.

Aynı zamanda, "Yerel Uyum Eğitimleri, kömürden çıkış, su bütçesi, yerel basınla iletişim ve sosyal medya" konulu atölye çalışmaları da toplantının zengin içeriğine katkı sağladı. Ünlü sanatçılar Buray ve Yiğit Özşener'in söyleşileri ise katılımcıların ilgi odağı oldu.

TEMA Vakfı'nın çalışmaları ve "100.Yıl Cumhuriyet Ormanı" projesi hakkında bilgi almak isteyenler, www.tema.org.tr adresini ziyaret edebilirler.

Toplantının sonunda, Kahramanmaraş İl Temsilciliği, "Savunuculuk Çalışmaları Kategorisi"nde gösterdiği üstün başarıyla ödüle layık görüldü. Ödülü, oyuncu ve gönüllü Yiğit Özşener ve TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç'ın elinden aldı. Toplantı, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Ataç'ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.