Kahramanmaraş'ın Yenilenen Yüzü: Binevler Mahallesi Cadde Yenileme Projesiyle Gelişiyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Binevler Mahallesi Cadde Yenileme Projesi ile bölgede gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarında hızla ilerliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2023 15:13
Kahramanmaraş'ın Yenilenen Yüzü: Binevler Mahallesi Cadde Yenileme Projesiyle Gelişiyor

Deprem nedeniyle yarım kalan projeleri hayata geçirme kararlılığıyla hareket eden belediye, Onikişubat ilçesine bağlı Alparslan Türkeş Bulvarı, Mustafa Or Caddesi ve Dr. Sait Bulvarı'nda gerçekleştirdiği asfalt yenileme çalışmalarının ardından Hanefi Mahçiçek Bulvarı'nda da son aşamaya geldi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı öncülüğünde yürütülen projede asfalt serimlerinin hız kesmeden sürdüğü gibi, yürüyüş yollarının düzenlemesi, refüjlerin yeniden tasarımı ve peyzaj uygulamaları da titizlikle gerçekleştiriliyor. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Binevler Mahallesi'nin en işlek caddeleri modern ve ferah bir görünüm kazanarak halkın kullanımına sunulacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki dönüşüm projeleriyle, sürdürülebilir ve güvenli bir çevre oluşturmayı hedefliyor. Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi de bu amacı doğrultusunda önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Bölge sakinleri, modern ve estetik bir çevrede daha konforlu ve güvenli bir yaşam sürdürebilecekler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.