Kahramanmaraş'ta Koordinasyon ve İşbirliği Vurgusu: Başkan Güngör'den Vali ve Başsavcıya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kahramanmaraş'ın idari yapısında yeni görevlendirilen Vali Mükerrem Ünlüer ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki'ye, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2023 16:21
Kahramanmaraş'ta Koordinasyon ve İşbirliği Vurgusu: Başkan Güngör'den Vali ve Başsavcıya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziyaret kapsamında Başkan Güngör, yeni atanan Vali ve Başsavcıya başarılar dileyerek, birlikte işbirliği içerisinde çalışma isteğini vurguladı.

Ziyaret esnasında TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, İl Başkanı Fırat Görgel, İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı da yer aldı. Yapılan bu ziyaret sırasında Başkan Güngör, yeni görevlerine başlayan Vali Ünlüer ve Başsavcı Tiryaki'ye yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledi.

Başkan Güngör, "Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz, il başkanımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımızla birlikte şehrimizin yeni Valisi Sayın Mükerrem Ünlüer ve Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ramazan Murat Tiryaki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Valimiz ve Başsavcımıza yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz. Tüm paydaşlarımızla birlikte kahraman şehrimiz ve hemşehrilerimiz için yüksek bir koordinasyonla gayret göstermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.