TBMM'de Mülakatsız İş Fırsatı: 250 Sürekli İşçi Alımı Başvuruları Başladı!

TBMM'de sürekli işçi alımı için başvurular 22-27 Kasım'da alınacak. Noter huzurunda 12 Aralık'ta yapılacak kura çekimiyle 250 personel belirlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2023 11:56
TBMM'de Mülakatsız İş Fırsatı: 250 Sürekli İşçi Alımı Başvuruları Başladı!

TBMM'de istihdam edilecek 250 personel, noter huzurunda kura çekimiyle belirlenecek. Sürekli işçi kadrosuna alım için mülakat uygulanmayacak. Başvurular 22-27 Kasım tarihleri arasında alınacak ve kura çekimi 12 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Meclis, "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" çerçevesinde 250 personel alımı gerçekleştirecek.

tbmmde-istihdam-edilecek-250-personel-noter-huzurunda-kura-cekimiyle-belirlenecek.jpg

Sürekli işçi statüsünde istihdam edilecek personel için müracaatlar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak ve başvuru süreci 27 Kasım'da sona erecek. İlgili detaylar, Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu ve TBMM'nin internet sitesinde yer alacak.

Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi, başvuruda bulunan adaylar arasından asıl adayları ve her bir kadro veya ünvan için 4 katı kadar yedek adayı belirleyecek. Kura çekimi 12 Aralık'ta yapılacak ve personel alım sürecinde mülakat yapılmayacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.