Sosyal Yardımlaşma Rüzgarı: Kahramanmaraş'ta Belediye Giyim Mağazası Açtı!

Dulkadiroğlu Belediyesi, sosyal yardım projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet yardımında bulunuyor. Başkan Necati Okay, asrın felaketi sonrası artan çabaları vurguluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2023 18:40
Sosyal Yardımlaşma Rüzgarı: Kahramanmaraş'ta Belediye Giyim Mağazası Açtı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğü, son zamanlarda artan sosyal ihtiyaçlara yönelik olarak kıyafet yardımında bulundu.

Son felaketin ardından sosyal yardım faaliyetlerini artıran Dulkadiroğlu Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim ihtiyaçlarını karşılamak adına bir mağaza oluşturdu.

dulkadiroglu-belediyesinden-sosyal-yardim.jpg

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sosyal inceleme ekiplerinin yaptığı tespit ve değerlendirmeler sonucunda yardımların gerçekleştirildiğini vurguladı.

kahramanmaras-dulkadiroglu-belediyesinden-sosyal-yardim.jpg

Gece gündüz demeden ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak için çalıştıklarını belirten Okay, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirerek vatandaşlarımızın ihtiyaçları için büyük bir çaba sarf ettik.

dulkadiroglu-belediyesinden-sosyal-yardim-001.jpg

Bu çabamızı son felaketin ardından daha da artırdık. Şu anda ekiplerimiz çeşitli alanlarda sosyal yardımlarda bulunmaktadır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın giyim eksikliklerini gidermek adına geçici bir mağaza oluşturduk. Sosyal inceleme ekiplerimizin belirlediği vatandaşlarımız, buradan ihtiyaçlarına uygun ürünleri temin edebiliyor. Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve onların ihtiyaçları için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.