Sisli Havadan Gelen Tehlike: 25 Keçi Kurtlar Tarafından Telef Edildi!

Hassa ilçesindeki Bademli köyünde, sisli havada 25 keçi kurtlar tarafından telef edildi. Depremde kaybedilen keçilere devlet yardımı bekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2023 16:12

Hassa ilçesindeki Bademli köyünde, sisli hava nedeniyle bölünen sürüye kurtlar saldırdı ve Mehmet Çil'e ait 25 küçükbaş hayvan telef oldu. Kurtlar, keçileri dağıtarak birçoğunu yaraladı ve bir kısmını öldürdü. Mehmet Çil, bölünen sürüsünü aramak için çıktığında, keçilerinin kurtlar tarafından telef edilmiş olduğunu fark etti. Bazıları yaralı olarak kurtulan keçileri sırtına alarak köye getirdi.

sisli-havadan-gelen-tehlike-25-keci-kurtlar-tarafindan-telef-edildi.jpeg

6 Şubat depreminde evi ve ahırı yıkılan Mehmet Çil, annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, kızını yaralı olarak enkazdan çıkardı ve ayrıca 120 keçisini kaybetti. Çil, yaptığı açıklamada, "Önce deprem, şimdi de kurtlar tarafından keçilerim telef oldu. Depremde kaybettiğim hayvanların yerine devlet tarafından tekrar küçükbaş hayvan verildi. Keçilerimin küpe kaydı var. İlçe Tarım Müdürlüğüne bilgi vereceğim. Devletime güveniyorum. Depremde hayvan desteğinde bulundular. Şimdi telef olan hayvanlarımla ilgili yardımda bulunacaklarını umut ediyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.