Kahramanmaraş'ta Sıcak Eller Türk Kızılay'dan: Depremzedelere Kışlık Destek!

Türk Kızılay, Kahramanmaraş'taki depremzedelere kışlık giysi ve malzeme desteği sağlıyor. 1,2 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor. Yardımlar devam edecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2023 10:44

Türk Kızılay, Kahramanmaraş'taki depremzedelere yönelik kışlık giysi ve malzeme yardımında bulundu.

Türk Kızılay, Kahramanmaraş'taki depremzedeler için kış yardımları çerçevesinde giysi ve malzeme desteği sağladı.

Türk Kızılay'ın yetkilileri ve gönüllüleri, hazırlanan yardım kolilerini Baykar Konteyner Kenti'nde yaşayan depremzedelere ulaştırarak, aynı zamanda afetzedeler arasındaki çocuklara da oyuncak dağıttı.

Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1,2 milyon depremzedeye yardım ulaştırmak amacıyla çalışmalara başladıklarını belirtti.

Can, yapılan yardımların bolluk getirmesini dileyerek, her zaman depremzedelerin yanlarında olduklarını ve bu desteği sürdüreceklerini vurguladı.

Dün Hatay'dan başlatılan kış yardımları kapsamında 50 tırlık yardım malzemesi ile yola çıktıklarını hatırlatan Can, içerisinde gıda, hijyen malzemeleri, kadınların kişisel bakım ürünleri, battaniye, ısıtıcı gibi malzemelerin bulunduğu yardımlarla depremzede kardeşlerinin kış boyunca destekleneceğini söyledi.

Can, "6 Şubat'tan bu yana Türk Kızılay, depremzedelerin yanında oldu ve olmaya devam ediyor. İlerleyen süreçte de bu yardımları sürdüreceğiz. Esnaf ve çiftçilere yönelik desteklerimiz devam edecek. Birlikte güçlü olduğumuzu tüm dünyaya duyuracağız" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.