SANKO Üniversitesi'nde YKS Ek Yerleştirmeyle Hayallerinizi Gerçekleştirin

SANKO Üniversitesi, YKS ek yerleştirme döneminde sizi bekliyor! Sağlık, tıp, ve daha fazlasında kaliteli eğitim için tercihiniz olsun.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2023 16:36
SANKO Üniversitesi'nde YKS Ek Yerleştirmeyle Hayallerinizi Gerçekleştirin

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme dönemi başladı ve SANKO Üniversitesi, gelecekteki öğrencilerini ağırlamak için hazır. SANKO Üniversitesi'nde eğitim almayı düşünen aday öğrenciler, 12-17 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Ek Yerleştirme Tercih Tanıtım Günleri'nde tercihlerini yapabilecekler.

Aday öğrenciler ve aileleri, SANKO Üniversitesi'ni hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edebilirler. Ayrıca, bilgi almak için (342) 211 65 00 numaralı çağrı merkezini arayabilirler, www.sanko.edu.tr sitesini ziyaret edebilirler veya 0530 919 27 65 numaralı WhatsApp hattından iletişim kurabilirler.

Adaylar, SANKO Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Hemşirelik Bölümlerinin yanı sıra, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun Ameliyathane, Anestezi, İlk ve Acil Yardım ile Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programları için tercih yapma şansına sahiptirler.

SANKO Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde lisans düzeyinde eğitim verilmektedir. Ayrıca, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nde Biyoistatistik ve Anatomi alanında doktora, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Tıbbi Mikrobiyoloji, Tıbbi Biyokimya ile Beslenme ve Diyetetik alanlarında tezli yüksek lisans programları da bulunmaktadır. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ise Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, İlk ve Acil Yardım ile Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bölümlerinde eğitim vermektedir.

Ayrıca, Tıp Fakültesi, 10 ana bilim dalında Tıpta Uzmanlık Eğitimi verme yetkisine sahiptir. SANKO Üniversitesi, gelecekteki öğrencilerine geniş bir eğitim yelpazesi sunmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.