Kim Milyoner Olmak İster'de Tarihi An: 1 Milyonluk Soru Sordu! İşte Cevabı

Kim Milyoner Olmak İster'de heyecan dorukta! 6. kez 1 milyonluk soru soruldu. Rabia Birsen Güvercin büyük ödül için yarışıyor. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2023 12:52
Kim Milyoner Olmak İster'de Tarihi An: 1 Milyonluk Soru Sordu! İşte Cevabı

Kim Milyoner Olmak İster programının 1 milyonluk sorusu ve cevabı merak ediliyor. Bu büyük ödül sorusu, Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde izleyicilere sunulacak. Programda büyük ödüle yaklaşan yarışmacı Rabia Birsen Göğercin'in 1 milyon TL'lik sorusu ve cevabı hakkında detaylar da bulunuyor.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bugün (10 Eylül Pazar) saat 20.00'de 1 milyonluk soru soruldu. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu bu reyting rekortmeni program, bu hafta tüm izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte Kim Milyoner Olmak İster programındaki 1 milyon TL'lik soru ve cevabı hakkında daha fazla bilgi...

1 MİLYONLUK SORU VE CEVABI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kim Milyoner Olmak İster programında 1 milyonluk soru için heyecan dorukta. Daha önce bu programda sadece 5 kez 1 milyonluk soru sorulmuştu. Dolayısıyla, Kim Milyoner Olmak İster 1058. bölümü ile yarışma tarihine damgasını vurdu. Şimdiye kadar sadece Arda Ayten adlı yarışmacı, 1 milyon değerindeki soruyu doğru yanıtlayarak büyük ödülü kazanmayı başarmıştı.

kim-milyoner-olmak-ister-porgraminin-tarihinde-6-kez-milyonluk-soru-acildi.jpg

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU HEYECANI

ATV'nin popüler yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de birbirinden başarılı yarışmacılar devam ediyor. Bu bölümde 1 milyonluk soruya yanıt arayan yarışmacı Rabia Birsen Güvercin yer alıyor. Tüm soruları doğru yanıtlayarak, 1 milyonluk büyük ödülün sahibi olma şansını elde etti.

Rabia Birsen Güvercin, yarıştığı ilk bölümde Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu olduğunu belirtti. Genç yarışmacı, ayrıca yeminli bir izci olduğunu ve geçen yıl kötü bir kaza geçirdiğini paylaştı. Biyonik bir kol ile yaşamına devam eden Güvercin, tüm izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU VE CEVABI

SORU: Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?

A) Ş

B) V

C) G

D) H

DOĞRU CEVAP: B şıkkı

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.