Esra Erol'da İnanılmaz Bir Hikaye: Karısı Kahvaltıda Kaymak Yedikten Sonra Mustafa'ya Aşık Oldu

Esra Erol'da şok hikaye! Karısı, kahvaltıda kaymak yedikten sonra iş arkadaşı Mustafa'ya aşık oldu iddiasıyla stüdyoyu şaşırttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2023 11:07
Esra Erol'da İnanılmaz Bir Hikaye: Karısı Kahvaltıda Kaymak Yedikten Sonra Mustafa'ya Aşık Oldu

ATV ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programı Esra Erol'da'ya Zonguldak'tan katılan İsa Kuru, programı izleyenleri hayrete düşüren bir hikaye paylaştı. İsa Kuru'nun "Karım kaymağı yedikten sonra Mustafa'ya aşık oldu" ifadeleri stüdyoda yankı uyandırdı. Programa katılan İsa Kuru, sunucu Esra Erol'dan eşini bulmasına yardımcı olmasını istedi.

İsa Kuru, 12 yıllık eşi Nigar Kuru'ya duyduğu aşkı "Fındık toplarken Nigar'ı gördüm ve aşık oldum. O sırada yanımda eski eşim de vardı" şeklinde anlattı. İsa Bey, Nigar'ın kendisini iki kez terk ettiğini ve her seferinde onu affettiğini belirtti. İlk şoku böyle yaşamıştı.

esra-erolda-inanilmaz-bir-hikaye-karimin-mustafaya-asik-olmasinin-ardindaki-sirri-anlatti.jpg

Ancak ikinci şokunu İsa Bey, son günlerde yaşadı. İş arkadaşı Mustafa Baloğlu ile kahvaltıya gittiklerinde, karısının Mustafa'ya kaçtığını iddia etti. İşte yaşadıklarını İsa Kuru'nun ağzından:

"Mustafa, süt, ekmek, cola ve kaymak getirerek bize geldi. Karım kaymağı yedikten sonra Mustafa'ya aşık oldu."

"Mustafa, karıma bir tür sihir yapmış olmalı. Karımın davranışları aniden değişti."

"Durum o kadar ileri gitti ki annem bile bastonuyla havada görünmeyen bir varlığı vurmaya başladı. Sonunda bir hoca bulup danıştım, öğrendim ki Mustafa bize sihir yapmış."

Esra Erol, yaşananları duyunca şaşkınlığını gizleyemedi ve "İsa Bey, bu anlattıklarınız gerçekten mümkün mü?" şeklinde tepki verdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.