Pide Fırınında Cinayet: Gizemli Husumetin Ardındaki Kanlı Hikaye

Adıyaman'da pide fırınında çıkan husumet sonucu meydana gelen cinayette, Mehmet D., Ramazan Karataş'ı bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardındaki gizem soruşturmayı sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2024 13:20
Pide Fırınında Cinayet: Gizemli Husumetin Ardındaki Kanlı Hikaye

Adıyaman'da, aralarında önceden yaşanan anlaşmazlık bulunan Mehmet D., pide fırınında çalışan Ramazan Karataş'ı (40) bıçaklayarak öldürdü. Olay, Sümerevler Mahallesi'nde geç saatlerde meydana geldi.

İddialara göre, eski Besni Caddesi üzerindeki pide fırınında çalışan Ramazan Karataş'a daha önceki husumetleri nedeniyle gelen Mehmet D., aralarında bir süre süren tartışmanın ardından yanında getirdiği ekmek bıçağı ile Ramazan Karataş'ı bıçakladı ve olay yerinden kaçtı.

photo17042769551.jpeg

İhbar üzerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, ağır yaralanan Karataş, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Karataş'ın cenazesi otopsi için morga konuldu. Zanlı Mehmet D. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Olayın trajik boyutu, Ramazan Karataş'ın daha önce 6 Şubat depreminde annesini ve babasını kaybetmiş, hayatta kalan erkek kardeşiyle birlikte esnaflık yapmaktaydı. Soruşturma ise devam ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.