Malatya'da Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 5 Yaralı!

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında kafa kafaya çarpışan iki otomobilde 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2024 14:03
Malatya'da Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 5 Yaralı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kafa kafaya çarpışan iki otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Olay, Malatya-Adıyaman karayolunun 15. kilometresinde, Cumhuriyet Örnek Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. R.Ç. (40) yönetimindeki 34 PY 9987 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen B.C.B. (41) idaresindeki 44 ADR 299 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

photo17042772461.jpeg

Kazayı görenlerin hemen ihbarı üzerine bölgeye jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkışan kişiler kurtarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi. Sağlık kontrolünde, Hüseyin Erdoğan (45) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüleri R.Ç. ve B.C.B. ile araçlarda bulunan T.E.Ü., M.S.Ş. ve M.Y. yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan B.C.B. ve T.E.Ü'nün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.