Otomobiller Kafa Kafaya Çarpıştı: 4 Can Kaybı, 6 Yaralı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobiller çarpıştı: 4 ölü, 6 yaralı. Kahta Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralılar var. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2023 14:05
Otomobiller Kafa Kafaya Çarpıştı: 4 Can Kaybı, 6 Yaralı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobillerin kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır istikametinden Kahta istikametine seyir halinde olan Mahmut Orman (70) tarafından yönetilen 34 BAY 262 plakalı otomobil ile Hasan Kömür'ün yönetimindeki 63 YY 734 plakalı araç, Kahta Çayı Köprüsü yakınlarında çarpıştı.

adiyamanda-otomobiller-kafa-kafaya-carpisti-4-olu-6-yarali.jpg

Kazanın etkisiyle Hasan Kömür, Fadile Kömür, Fatma Kömür ve Gülizar Orman hayatını kaybederken, Mahmut Orman, Cemal Orman, Rukiye Orman, Emine Özdemir, Mehmet Emin Özdemir ve Delal Ecrin Özdemir ise yaralandı.

Olayı görenlerin hemen ihbarı üzerine, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kahta Devlet Hastanesi'ne taşındı. Kazada yaşamını yitirenler ise Kahta Devlet Hastanesi Morgu'na nakledildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.