Pakdil; Türkoğlu, AK Parti ve Başkan Okumuş sayesinde büyük hizmetler aldı

22. 23. ve 24. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Türkoğlu Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2019 17:18
Pakdil; Türkoğlu, AK Parti ve Başkan Okumuş sayesinde büyük hizmetler aldı

22. 23. ve 24. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat PAKDİL Türkoğlu Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ederek, teşkilât üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi ve 31 Mart seçimlerinin ülkemiz açısından önemini anlatarak Cumhur İttifakına desteklerini istedi.

pakdil;-turkoglu,-ak-parti-ve-baskan-okumus-sayesinde-buyuk-hizmetler-aldi.jpg

22. 23. ve 24. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, “Cumhur İttifakının iki ilçe Başkanları da bura da kendilerine bizlere verdikleri desteklerden dolayı, Osman Okumuş Başkanımla birlikte canı gönülden teşekkür ediyoruz. Seçime 10 gün kadar süre kaldı. Bu süre içerisinde hep beraber olduk. Sizlerde takdir edersiniz ki, elimizdeki imkanlarla, memleketimizdeki imkanlarla, hem mahalli yönetimlerle birlikte, hem de genel merkez hükümetimizle sizlerin hizmetine çalıştık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da diyor ya nereden nereye, işte geldik. Tabi ki sizlerin destekleri ile birlikte hizmet etmek, hükümetlerin belediyelerin görevidir. Millet zaten destek veriyor, onun için bu hizmetleri de sizlerle paylaştık. Yani yol imkanları, su imkanları, eğitim, sağlık ve bir çok alanda hizmetler aldı. Belediye Başkanımız Osman Okumuş Türkoğlu İlçemize birbirinden güzel devasa hizmetler yaptı ve şuanda yapacak olduğu projelerinin her biri daha çok ses getirecek yatırımlar.

pakdil;-turkoglu,-ak-parti-ve-baskan-okumus-sayesinde-buyuk-hizmetler-aldi-1.jpg

İnşallah bu seçimlerde Cumhur İttifakı olarak MHP ile birlikte katılıyoruz. İnanıyoruz ki bu seçimlerde daha güçlü çıkacağız. Bu güçle milletimize hizmete devam edeceğiz.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.