Oto Galericiler Sitesi Devrimi! Dulkadiroğlu'nda Modern Bir Çağ Başlıyor

Dulkadiroğlu'nda dev proje! Modern Oto Galericiler Sitesi geliyor. Esnaf ve vatandaşın ihtiyaçları için her şey düşünüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2024 13:56
Oto Galericiler Sitesi Devrimi! Dulkadiroğlu'nda Modern Bir Çağ Başlıyor

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yeni dönem projeleri arasında yer alan Oto Galericiler Sitesi'nin detaylarını paylaştı.

Başkan Okay, projenin her türlü ihtiyaca cevap verecek kapasitede olacağını ve hem esnafa hem de vatandaşa büyük katkılar sağlayacağını vurguladı.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ!

Başkan Okay, Oto Galericiler Sitesi'nin sadece bir oto galerisi olmanın ötesinde, birçok sosyal imkânı da barındıracak bir kompleks olacağını söyledi.

Proje kapsamında Banka, Noter, Ekspertiz, Bakım İstasyonu, Yönetim Merkezi, Cami, Kafeterya, çeşitli sosyal alanlar ve muhtelif iş yerlerinin yer alacağını belirtti.

52.jpg

ESNAF VE VATANDAŞ MEMNUN KALACAK

Başkan Okay, projenin hazırlanmasında esnaf ve vatandaşların ihtiyaçlarının göz önünde bulundurulduğunu ifade etti.

Ruhsatsız ve sorunlu alanlarda hizmet veren galerilerin bu projeyle modern ve sağlıklı bir çalışma ortamına kavuşacağını, vatandaşların da güvenli ve konforlu bir şekilde alışveriş yapabileceğini dile getirdi.

DEPREM SONRASI GÜZELLİK HAMLESİ

Deprem sonrası yeniden ayağa kalkan Dulkadiroğlu'nun her açıdan güzelleşmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Okay, Oto Galericiler Sitesi'nin de bu güzellik hamlesinin bir parçası olduğunu söyledi.

Projenin tamamlanmasıyla hem esnafın hem de vatandaşların memnuniyetinin artacağına inandığını ve ilçeye hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.