Ne Kadar Oy Alırsak O Kadar Güçlüyüz

Saadet Partisi Milletvekili Aday Adayı Erkan Pınarbaşı seçim gündemini gazetemize değerlendirdi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun adaylık süreci hakkında da sorularımızı yanıtlayan Pınarbaşı; “yüzde 40’lık cumhur ittifakı yüzde 60’lık

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:18
Ne Kadar Oy Alırsak O Kadar Güçlüyüz

24 HAZİRAN ERKEN SEÇİM KARARINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Bu kararın Kahramanmaraş’a, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu seçim kararını bir baskın seçim olarak değerlendiriyoruz. Milli Görüş bu ülkenin en eski siyaset tarihine sahiptir. Rahmetli Erbakan hocamız yıllar önce bu davayı başlatmıştı. Aşkla heyecanla başladığımızda 4 tane partimiz kapatıldı. Biz her dönemde seçimlere hazır olduğumuzu teşkilatlar olarak gösterdik. Biz bu ülkenin en köklü partilerden bir tanesiyiz. Bugün İslam coğrafyasının geldiği durum ortada. Akıtılan kan Müslüman kanı. Bölgemizde küresel güçlerin hedefleri var. Bunlar ülkemizi parçalayıp küçük lokmalar haline getirmek için gayret ediyorlar. Bu şer güçlerinin hedefi Türkiye’dir. Bugünkü olayları anlamak için tarihe gitmek lazım. Tarihte adamın biri çıkıp büyük İsrail devletini kuracağız dedi. Bu devleti kurmak isterken büyük Ortadoğu projesinin başlangıcını yaptıklarını gördük. Büyük İsrail devletini bu bölgede kurarken Türkiye’den de toprak koparmak istiyorlar. Bir diğer amaçları da Suriye’yi ortadan kaldırmak. Durum böyle olursa İsrail ile sınırlarımız kesişecek. Milli Görüş olduğu sürece biz buna meydan vermeyeceğiz. Bir kişi de kalsak, denizin derinliklerine de gömseler yeniden çıkar ve dünyayı kurarız. Kahramanmaraş’ta bir kişi de kalsa teşkilatlanır, büyür ve hedeflere gider. Erbakan Hocamız her şeyin bittiği bir dönemde ‘her bahar bir çiçekle başlar’ diyerek Milli Görüş Hareketini yeniden başlattı. Bu seçimin bize hayır getireceğine inanıyorum. Bu ümmet bizim duruşumuza bakıyor. Biz İslam birliği istiyoruz. Onlar Avrupa birliği, biz üretime dayalı bir üretimimiz olsun, onlar satalım diyorlar. Şu anda ülkemizin ekonomi anlamında geldiği durum bankacılık yüzünden çok kötü. Şu anda yüzde 95 bankacılık sektörü ile ayaktayız. Biz iktidara geldiğimizde 3 yıl içerisinde ülkemizin ekonomisini düzelteceğiz. Biz daha önce hükümet olduğumuz dönemde 11 ayda denk bütçeyi yaptık, İslam birliğini kurduk, vatandaşın cebine oluk oluk para akıttık. Bunu hortumcuların hortumunu kesip vatandaşa aktardık.

-------------------------------

İttifak süreci ile ilgili de şunları söylemek isterim; içinde bulunduğumuz durumdan dolayı ittifak süreci içerisine girdik. Herkes kendi partisine oy verecek. Ana hedefimiz bizim meclise milletvekillerimizi girdirmek. Saadet partisi mecliste milletvekilleri ile temsil edilsin. Bunları temele aldığımız zaman CHP ile ittifak kurmak durumunda kaldık. Kahramanmaraş’ta en az 3 milletvekili çıkaracağız, ama 8’ine de talibiz.

------------------------------------

GENEL BAŞKAN TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NUN ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ?

Temel Karamollaoğlu’nun bu süreçte Abdullah Gül ile muhaliflerle görüşmeleri ve bu görüşmeler neticesinde çatı aday konusunda kilit rolü üstlenmesi, sürekli gündemde olması kendisinin büyük bir başarısıdır. Ben inanıyorum ki seçim ikinci tura kalacak ve muhalifler adaylığı Temel beye verecekler. Bu gerçekleştiğinde de yüzde 40’lık cumhur ittifakı yüzde 60’lık millet ittifakının altında kalacak. Temel bey kazanacaktır diye düşünüyorum.

Bozulan adalet sistemini yeniden tesis edeceğiz. Adaletsizlikleri bertaraf edeceğiz. Yolsuzlukların üzerine gideceğiz. Yalakalıklara asla meydan vermeyeceğiz. Adil düzen diyoruz ya, bunu uygulayacağımıza inancım tam. Eğer biz iktidar olursak milli görüşün adalet sistemini ağır sanayi hamlesini, ekonomi politikalarını, İslam birliklerini yeniden uygulayacağız. İç huzuru yeniden tesis edeceğiz. Esnafımız vatandaşımız tedirgin. Bu tedirginliği ortadan kaldıracağız. İç barışla bu tedirginlik ortadan kalkar ancak.

BARAJ PROBLEMİ ORTADAN KALKTI

Saadet partisi olarak Kahramanmaraş’ta vekil çıkaracağımıza inanıyorum. Çünkü biz daha öncede vekil çıkaracak oyları alıyorduk. Baraj problemi yüzünden vekil çıkaramıyorduk. Artık baraj sorunu olmadığına göre biz ne kadar oy alırsak o kadar güçlü olacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.