Mustafa Taş'tan Öğretmenlere Gül Dolu Sürpriz: Anlamlı Buluşma

Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerle buluşarak minnettarlığını ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2023 17:40

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında özel bir buluşmaya imza attı. Okullarındaki öğretmenlerle bir araya gelen Taş, öğretmenlere duyduğu saygıyı gül dağıtarak ifade etti.

whatsapp-image-2023-11-24-at-15-51-461.jpeg

ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSUNU LİDER ÇOCUK VE ALFA TERAPİ OKULLARINDA YAŞADIK

Öğretmenler Günü'nün kutlandığı etkinliklerde, Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Özel Lider Çocuk ve Alfa Terapi Okullarındaki öğretmenlerle bir araya geldi. Gül dağıtarak kutlama yapan Taş, okulun tüm öğretmenleriyle birlikte pasta kesti.

mustafa-tas-gelecegimizin-mesalesi-ogretmenlerimizdir.jpeg

EĞİTİM, TOPLUMUN TEMEL DİREĞİDİR: ÖĞRETMENLERİMİZ IŞILDAYAN GÜNEŞLERDİR

Öğretmenler Günü'nde bir konuşma yapan Mustafa Taş, eğitimin toplumun temel direği olduğunu vurgulayarak, öğretmenleri doğan güneşlere benzetdi. Öğretmenlerin, etrafı aydınlatarak karanlıklara meydan okuyan, toplumun meşalesi olduğunu ifade etti.

Taş, öğretmenlerin sadece bilgiyi anlatmakla kalmayıp aynı zamanda geleceği şekillendiren önemli aktörler olduğunu belirtti. Öğretmenlerin sabrı, sevgisi ve özverisi ile öğrencilerin hayatına dokunduğunu söyleyerek, onlara minnettarlık duygularını dile getirdi.

gelecegimizin-mesalesi-ogretmenlerimizdir.jpeg

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARINA OKULLARINDA BAŞLADIK

Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, konuşmasında kendi okullarındaki öğretmenlerle başladıkları kutlama törenine vurgu yaptı. Şehirde faaliyet gösteren okullarda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenler gününü kutladıklarını söyledi.

mustafa-tas-gelecegimizin-mesalesi-ogretmenlerimizdir-001.jpeg

MİNNETTARLIK VE SEVGİ DOLU BİR TEŞEKKÜR: TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE

Mustafa Taş, konuşmasının sonunda tüm öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, öğretmenlerin sabrı, sevgisi ve özverisi için en derin minnettarlığını sundu. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.