Müge Anlı'da Cinayet İtirafı: 12 Gündür Kayıp Olan Adamın Katili En Yakını Çıktı! İşte Detayları

Müge Anlı'da şok edici cinayet itirafı! Kayıp adamın cesedi bulundu. Canlı yayında katilin açıklamaları gergin anlara neden oldu. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2023 13:02
Müge Anlı'da Cinayet İtirafı: 12 Gündür Kayıp Olan Adamın Katili En Yakını Çıktı! İşte Detayları

Adana'nın Kozan ilçesinde 13 Aralık'ta kaybolan Mustafa Hakkulu'nun cesedi, Postkabasakal mahallesinde dere kenarında bulundu. Cinayeti canlı yayında itiraf eden katil, şok etkisi yarattı.

DERE YATAĞINDAKİ CESEDİN MUSTAFA HAKKULU'NA AİT OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Olayın yaşandığı Postkabasakal Mahallesi'nde bir çiftçi tarafından bulunan ceset, 13 Aralık'tan bu yana kayıp olan Mustafa Hakkulu'na aitti. Jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesi sonrasında cansız beden, Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ACILI AİLE CANLI YAYINDA İSYAN ETTİ

Müge Anlı'nın programında Mustafa Hakkulu'nun cinayet haberi sonrasında stüdyoda gergin anlar yaşandı. Acılı aile, suçlamalar ve küfürlerle dolu bir tepki göstererek canlı yayını terk etti.

muge-anli-canli-yayin-cinayet.jpg

İSA'NIN CANLI YAYINDAKİ CİNAYET İTİRAFI

Olay günü Mustafa Hakkulu'nu son gören İsa, canlı yayında cinayeti itiraf etti. Hakkulu'nu öldürdüğünü söyleyen İsa, olayın sebebini anlatarak izleyicileri şaşırttı.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ MUSTAFA HAKKULU'NUN ARKADAŞI

Cinayeti itiraf eden İsa, canlı yayın sırasında gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın aydınlatılması için harekete geçti.

muge-anli-canli-yayin-cinayet-mustafa.jpg

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINDA GERGİN ANLAR

Canlı yayında acılı aile isyan edip stüdyoyu terk ettikten sonra, gerginlik devam etti. Müge Anlı, izleyicileri sakinleştirmek adına VTR istedi ve olaya ilişkin detayları izleyicilere aktardı.

BENGÜL GÜVENÇ'İN ŞÜPHELİ ROLÜ

Mustafa Hakkulu'nun eski eşi Bengül Güvenç, olayın şüpheli isimlerinden biri olarak öne çıktı. Eski eşinin kaybolduğu gün alacak defteri ile borçlarını toplamaya çalıştığı iddiaları dikkat çekti.

cinayete-kurban-gitti-mustafa-hakkulunun-cansiz-bedeni-bulundu-1703488677443.jpg

BENGÜL GÜVENÇ'İN ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALARI

Bengül Güvenç'in eski eşinin kaybolduğu gün alacak defteri ile borçlarını toplaması ve "Paragöz bir insanım" açıklamaları, izleyicileri şaşırttı. Güvenç'in eski eşiyle ilgili çelişkili ifadeleri merak konusu oldu.

CİNAYET İTİRAFI OLARAK DEĞERLENDİRİLEN SÖZLER

Bengül Güvenç'in canlı yayında sarf ettiği "Mustafa sağ olsa da anlatsa" sözleri, cinayet itirafı olarak yorumlandı ve olaya yeni bir boyut kazandırdı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.