Milli görüşle Kahramanmaraş tekrar yükselişe geçecek

Kahramanmaraş Saadet Partisi İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, Saadet Partisi’nin Kahramanmaraş’ta Milli Görüş anlayışı çerçevesinde tekrar yükselişe geçeceğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2018 09:56
Milli görüşle Kahramanmaraş tekrar yükselişe geçecek

HABER: HANZALA YILDIZ

Kahramanmaraş’a yenilenen teşkilatlar ile üstün hizmetleri sunulacağını kaydeden Başkan Pınarbaşı, Saadet Partisinin Kahramanmaraş’ta eski gücüne tekrar kavuşacağını söyledi.

Saadet Partisi Yönetimi olarak kucaklayıcı siyaset anlayışı ile Kahramanmaraş’a yön vereceklerini kaydeden Başkan Pınarbaşı, Kahramanmaraş halkını Milli Görüşe davet etti.

DÜNYAYA MİLLİ GÖRÜŞ ANLAYIŞINI TEKRAR KAZANDIRACAĞIZ
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın çizdiği yolda emin adımlarla yürüdüklerini ve yürümeye devam edeceklerini kaydeden Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, Kahramanmaraş Halkına seslendi, ‘Gelin Milli Görüş anlayışı içerisinde tekrar birleşelim.’

Pınarbaşı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Rahmet Erbakan Hocamız Milli Görüş davasına başladığında etrafındaki bir avuç insanla başladı. Biz Milli Görüşçüler olarak 1969 yılında bu davaya baş koyduk, Bu dava ile tanışmam Lise yıllarına tekabül ediyor. Elhamdülillah Milli Görüş çizgisini hiç değiştirmeden bu görüş üzerinde çalışmalarımızı sürdürerek bugüne kadar geldik. Zaman zaman Milli Görüş davasının inişleri ve çıkışları oldu. 1969 yıllarında Hocamız başladığında Erbakan Hocamıza ‘Bir Baharla Çiçek mi Gelir?’ sorularına Erbakan Hocamız ‘Her Bahar Bir Çiçek ile Başlar’ sözüyle muhteşem bir cevap verdi.

Türkiye’de 28 tane Şeker Fabrikasının, 23 Gübre Fabrikasının temelini Erbakan Hocamız attı. Altmışın üzerinde çimento fabrikasının temelini Rahmetli Erbakan Hocamız attı. Bu aşkla ve azimle oluyor. Davaya olan sadakat ve bağlılık ile mümkün hale geliyor.

Günümüze geldiğimizde Ak Parti kuruldu, Bu Partideki arkadaşlarımız bizden koptular. Bizim Milli Görüş diye bir anlayışımız yoktur diyerek yolu koyuldular. Türkiye’nin yüzde ellisi bu partideki arkadaşlarımıza oy veriyor. Biz de tekrar yüksek sesle diyoruz. ‘Gelin Milli Görüş çerçevesinde tekrar birleşelim’ çağrısında bulunuyoruz.

Biz Milli Görüş duruşumuzu hiçbir zaman bozmadık. 1969 da neyi söylediysek 2018 de aynı şeyi söylüyoruz. 1969’da Ahlak, Maneviyat, Ağır Sanayi Hamlesi, Yerli ve Milli Kalkınma Hamlesi diyoruz yani biz kurulduğumuzda ne dediysek bugünde aynı şeyleri zikrediyoruz.

Şu anda Milli Görüşün sıfıra indiği dönemleri yaşıyoruz diyebiliriz. Biz bundan sonra artık çıkışa geçiyoruz. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ile bir ivme kazanıldı. İstanbul’da Türkiye’nin en büyük salonları dopdolu idi. Kahramanmaraş’ta coşkulu kalabalıklar ve Türkiye’nin her yerinde insanların ilgisi her geçen gün artıyor. Milletimiz artık yeni bir siyasi harekete doğru yönelmeye başladı. İnsanlar arayış içerisinde, Siyasi hareketlerde bir takım zirveler yaşanır ve o zirveler görüldükten sonra çöküşe doğru geçerler, İşte Adalet Partisi, Anavatan Partisi, Doğruyol Partisi bunların en büyük örneğidir. Anavatan Partisi bir zamanlar ortalığı kasıp kavuruyordu ancak şu anda davalarını yürütecek kimse kalmadı. Ancak Milli Görüş davası hak davadır ve Kıyamet Kopuyor denildiği zaman insanlar sokakları döküldüğünde sokaklarda hala Milli Görüş Tabelalarını görülecektir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.