Milli beraberlik ile hedeflere ulaşmak daha kolay

Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhtar Deniz 15Temmuz Hain Darbe Girişiminin ikinci yıldönümü münasebeti ile gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2018 11:09
Milli beraberlik ile hedeflere ulaşmak daha kolay

HABER: EMRE BOZ

Muhtar Deniz; “15 Temmuz günü bu ülkenin istikrarına, devletimizin ve milletimizin birliğine darbe vurulmak istendi. Milletimizin iman gücü ile birleşmesi ve Cumhurbaşkanına sahip çıkması ile bu hain girişim püskürtüldü. Bu iki yıllık süreçte bütün yatırımcılar ve esnaflarımız ekonomi anlamında çalışmalarına devam ediyorlar. 2023 Hedeflerine engel olmaya çalışanlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır. 15 Temmuz gecesi Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da milletine ve toprağına sahip çıktı.

İki yıl sonrasında yatırımlar hızla devam ediyor. Bu ülke devletimizin ve milletimizin birliği ile hedeflerine rahatlıkla ulaşacaktır. Kısaca böyle bir millet olduğu sürece bu devlet geleceğe emin adımlar ile yürüyecek. 15 Temmuzda hükümetimizin başarılı politikası ve iş adamlarının elini taşın altına koyması ile ekonomide zorlanma görülmedi. Hükümetimizin burada verdiği desteğin ekonomiye can verdiğini kimse inkâr edemez” dedi.

15 Temmuz bilincinin ve milli ruhun halen devam ettiğine değinen Muhtar Deniz; “15 Temmuzdaki milli ruh halen devam ediyor. Yine herkes yıl dönümünde nöbetlere gidecek. Yeni kuşaklarımıza bu değerlerimizi anlatacağız. Onların da vatan sevgisini içlerinde yaşamaları lazım. Türkiye sınırları kanla çizilmiş bir vatandır. Yeni kuşaklarımızın da bunun bilincinde olması gerekiyor. Bizlere emanet edilen bu topraklara ne pahasına olursa olsun sahip çıkmamız lazım. 15 Temmuz ruhunu sonsuza kadar yeni nesillerimize aktarılmalı. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları Şad olsun. Şehit ailelerimize sabırlar diliyoruz. Bende bir şehit torunuyum. Şehitliğin ne kadar büyük bir makam olduğunu çok iyi biliyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.