Mahir Ünal Kahramanmaraş’ı karış karış gezdi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş’a geldi. Şehir merkezinde ve kuzey ilçelerde kapı kapı gezen Ünal, şikayetleri dinliyor, fikir alışverişinde bulunuyor, destek istiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2018 11:27
Mahir Ünal Kahramanmaraş’ı karış karış gezdi

ÜNAL ELBİSTAN DEVLET HASTANESİNDE YENİ BİRİMLER AÇTI

Elbistan Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi yeni birimleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ında katıldığı törenle hizmete açıldı.

Elbistan Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren ve daha önce 9 yatak kapasiteli iken yapılan çalışmalar sonucunda 25 yatağa çıkarılan Fizik tedavi Ünitesi ile eski acil servis binasında hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin açılışını yapan Mahir Ünal, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr Ali Nuri Öksüz ve Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Akif Türk'ten birimler hakkında bilgi aldı. Açılış programına katılan Mahir Ünal ve beraberindeki heyet, ilk olarak Fizik tedavi Ünitesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ MAHİR ÜNAL'DAN İNCE'YE:

"SEN, TAYYİP ERDOĞAN'IN SIKLETİNDE BİR GÜREŞÇİ DEĞİLSİN"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, memleketi Elbistan'da CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, memleketi Elbistan'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Seçim otobüsü ile birlikte Elbistan caddelerini dolaşan Ünal, vatandaşları selamladı. Ünal'ın ilk durağı, Elbistan seçim irtibat bürosu oldu. Ünal, burada oldukça kalabalık bir partili tarafından karşılandı. AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur'un selamlama konuşmasının ardından seçim bürosunu dolduran partililere hitap eden Mahir Ünal'ın gündeminde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Meclis'te Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'yle ilgili yaptığı açıklama vardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, memleketi Elbistan'da CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Şimdi, Tayyip Erdoğan'ın karşısında 8 defa yenilmiş bir adam ve onun karşısında yenilmiş bir adam, komedi gibi Tayyip Erdoğan'a meydan okuyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin aynı sıklette güreşçi olmadığını vurgulayan Ünal, 'Sen ne zaman Tayyip Erdoğan'ın sıkletinde bir güreşçi oldun da meydanlarda yalancı pehlivan gibi peşrev çekiyorsun?' cümlesi ile İnce'yi eleştirdi.

MAHİR ÜNAL ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, bölücü terör örgütü mensuplarınca karakola yapılan roketli saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan özel harekat polisi Sinan Türkoğlu Cenazesine Katıldı.

Şemdinli'de 4 Haziran'da, karakola yapılan roketli saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşen Türkoğlu'nun naaşı, uçakla Kahramanmaraş'a getirildi. Elbistan ilçesine bağlı Karaelbistan Mahallesi'ndeki babaevine götürülen şehidin naaşı, burada helallik alınmasının ardından mahalle mezarlığına getirildi. Daha sonra şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omuzlarında taşınarak katafalka konuldu.

Cenaze törenine katılan Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şehidin annesi Raziye ve babası Abdurrahman Çirkin'e taziyelerini iletti. Kaynak: Kahramanmaraş’lı Şehit Son Yolculuğuna Uğurlandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.