Kurtuluş Haftası, Kahramanmaraş'ta Pazar Günü Çeşitli Programlarla Devam Edecek

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunu anmak için düzenlenen etkinlikler, 11 Şubat Pazar günü çeşitli programlarla devam edecek. Tüm vatandaşlar davetlidir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2024 14:16
Kurtuluş Haftası, Kahramanmaraş'ta Pazar Günü Çeşitli Programlarla Devam Edecek

Kurtuluş Haftası, 11 Şubat Pazar günü çeşitli etkinliklerle devam edecek. Şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek olan program, "Nice Zorluğu Aşarak" temasıyla düzenleniyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Valilik iş birliğiyle düzenlenen etkinlikler, Atatürk Meydanı'nda saat 10.00'da başlayacak çelenk sunma töreniyle start alacak.

11-subat-pazar-1.jpg

Uzunoluk Caddesi'nde Sütçü İmam Olayı'nın canlandırılması, Sütçü İmam Türbesi ve şehitlik ziyareti ise anma etkinliklerinin devamını oluşturacak. Piazza AVM'de saat 14.30'da "Arşiv Belgelerine Göre Maraş Milli Mücadelesi" konulu serginin açılışı gerçekleşecek. Akşam saat 19.30'da ise Onikişubat Parkı önünden başlayıp Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ne kadar fener alayı düzenlenecek.

Pazar günü etkinlikleri, saat 19.50'de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde "Maraş Gülü ve Peşgir" ile "Kurtuluş" temalı sergilerin açılışı ve Jandarma Genel Komutanlığı mehteran konseri ile sona erecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu etkinliklere katılımın beklenildiği belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.