Kayseri'de Belediye: Sanatçı Bütçesini Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Kullandı!

Kayseri İncesu Belediyesi, Sanatçı Bütçesini Kahramanmaraş'ta Depremzede Öğrencilere Kırtasiye Setleri İçin Kullandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2023 23:26
Kayseri'de Belediye: Sanatçı Bütçesini Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Kullandı!

Kayseri'nin İncesu ilçesinde, bir belediye, 28. Kültür Turizm ve Üzüm Festivali'nde öncelikli olarak sanatçılara ayrılan bütçeyi, depremzede öğrenciler için kullanma kararı aldı.

Belediye tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, bu bütçeyle satın alınan 5 bin kırtasiye seti, Kahramanmaraş'ın Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen bir çalışma ile konteyner kentlerde yaşayan depremzede öğrencilere dağıtıldı.

dayanismanin-ornegi-incesuda-festival-butcesi-yardima-donustu.webp

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, bu kararı festivalde sanatçıların yerine depremzede öğrencilerin desteklenmesi yönünde verdiklerini belirtti.

İlmek ayrıca her yıl geleneksel olarak düzenlenen festivalde sanatçıların sahne almaması kararı aldıklarını ve bu kararı vicdanen rahatsızlık duymadan alabildiklerini ifade etti. İlmek, İlçe halkının sanatçı beklentilerini anlayışla karşılamalarını ve daha iyi zamanlarda daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacaklarını sözlerine ekledi. Ayrıca, İncesu Belediyesi'nin 8 Eylül Cuma günü 28. Kültür Turizm ve Üzüm Festivali'ni düzenleyeceği bilgisini de paylaştı.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.