Kahramanmaraş'ta Sanayi Sorunlarına Çözüm Getiriliyor

Başkan Güngör, "Sanayi sitemizdeki sorunlara çözüm getiriyor. Esnafın yanındayız, Kahramanmaraş'ı güçlü bir geleceğe taşıyoruz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2023 16:56
Kahramanmaraş'ta Sanayi Sorunlarına Çözüm Getiriliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ni ziyaret ederek, depremlerin ardından ticari hayatın kesintisiz devam etmesi ve esnafın faaliyetlerinin sürdürülebilirliği için büyük önem taşıyan sanayi sitesinde alt ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Başkan Güngör, esnafın yanında olmaya devam ediyor.

ESNAFIN YANINDA OLMA TAAHHÜDÜ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, esnafın ihtiyaçlarını dinleyen ve sorunlarına çözüm sunma konusunda kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Güngör'ün Küçük Sanayi Sitesi ziyaretinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ve AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel de yer aldı. Ziyarette, kalıcı iş yerlerinin inşası, sanayi sitesinde yapılan ve planlanan alt ve üstyapı projeleri ile zemin etüt çalışmaları gibi birçok konuda bilgilendirme yapıldı.

sanayi-sitesi-ziyareti-3.jpg

GÜÇLÜ BİR KAHRAMANMARAŞ İÇİN ÇABA SARF ETMEK

Başkan Güngör, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, Küçük Sanayi Sitesi'nin ihtiyaçlarına odaklandıklarını ve depremler sonrası ticari hayatın aksamaması için alt ve üstyapı çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini vurguladı. Kahramanmaraş'ın daha güçlü bir geleceği için tüm paydaşlarla işbirliği içinde çalıştıklarını belirten Başkan Güngör, "Daima esnafımızın yanındayız" sözleriyle taahhüdünü yineledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.