Kahramanmaraş'ta Yenilikçi Yeniden Yapılanma Taslak Planı İçin Anket Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yenilikçi Yeniden Yapılanma Planı için kamuya açık anket başlattı. Görüş ve önerilerinizle şehrin geleceğine katkıda bulunun!

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2024 14:53
Kahramanmaraş'ta Yenilikçi Yeniden Yapılanma Taslak Planı İçin Anket Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı'nın destekleriyle geliştirilen Yenilikçi Yeniden Yapılanma Planı taslağını kamuoyuyla paylaşıyor. Bu önemli taslağa ve ilgili anket çalışmasına, Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden erişim sağlanabilmektedir.

Yeni Kahramanmaraş vizyonu çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerine yanıt olarak oluşturulan bu plan kapsamında, deprem hasarının genel çerçevesi, gelecekteki kentsel yapı ve arazi kullanımına dair öneriler, aşamalı gelişim stratejileri ve önleyici politika önerileri gibi konuları bilimsel bir perspektifle ele alıyor.

yyy-plani1.jpg

Oluşturulan taslak, katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla kamuoyunun görüş ve önerilerine açıktır. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Yenilikçi Yeniden Yapılanma Planı taslağına https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/02/06/yenilikci-yeniden-yapilanma-plani-taslagi, taslak plana ilişkin anket ise https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/02/06/yenilikci-yeniden-yapilanma-plani-taslagi-anketi internet adresinden ulaşılabileceği vurgulanmaktadır. Gerçekleştirilen anket çalışmasıyla, şehir merkezindeki mevcut duruma katkıda bulunmak, farklı bakış açılarını değerlendirmek ve oluşturulan taslak eylem planını daha geniş kitlelere ulaştırmak amaçlanmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.