Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Depremzede Aileyle Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedeleri ziyaret ederek moral verdi. MHP Lideri Bahçeli de eşlik etti. Toplumun dayanışma ruhunu güçlendirdiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2024 14:42
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Depremzede Aileyle Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'taki depremin etkilediği bölgelerde, felaketi yaşayan ailelerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 6 Şubat depremlerinin merkezi olan Kahramanmaraş'ta, depremde eşini ve iki oğlunu kaybeden 53 yaşındaki Aliye Üzüm'ü ziyaret etti.

Erdoğan, deprem felaketi sırasında enkaz altından kurtarılan ve tedavisi tamamlandıktan sonra Onikişubat İlçesi Önsen Mahallesi'nde TOKİ tarafından inşa edilen rezerv konutlara yerleştirilen Üzüm'ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı, Üzüm'e ve onun koruyucu ailelik yaptığı iki çocuğuna dair detaylı bilgiler aldı ve çocuklarıyla ilgilenerek sevgisini gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti. Depremin etkilediği bölgelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek moral ve destek veren liderler, toplumun dayanışma ruhunu güçlendirmeye yönelik önemli bir adım attılar.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.