Kahramanmaraş'ta Yeni İş Fırsatları! 45 Yaşında Olan Bile Başvurabilir: 14 Bini Aşan Maaşla Personel Alacak!

Kahramanmaraş Afşin Öğretmenevi Müdürlüğü, 4 farklı alanda 6 kamu işçisi arıyor! Başvurular için haberimize göz atın.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2023 13:22
Kahramanmaraş'ta Yeni İş Fırsatları! 45 Yaşında Olan Bile Başvurabilir: 14 Bini Aşan Maaşla Personel Alacak!

Kahramanmaraş Afşin Öğretmenevi Müdürlüğü, yüksek maaşla 4 farklı pozisyonda 6 kamu işçisi arıyor! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecektir.

Kahramanmaraş Afşin Öğretmenevi Müdürlüğü, çeşitli pozisyonlarda kamu işçileri alımı gerçekleştirecektir. Bu alımlarla ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır:

kahramanmaras-iskur-is-ilanlari.jpg

1. İşçi Alımı Maaşları: Başvuru sahipleri, asgari ücretin %30 üzerinde bir maaşla çalışma fırsatı yakalayacaklar. Buna göre, aylık maaşları 14.822,60 TL olacaktır.

2. Başvurular Nasıl Yapılacak? İlgilenen adaylar başvurularını İŞKUR Müdürlükleri, İŞKUR internet sitesi veya alo 170'i arayarak gerçekleştirebilirler. Başvuru yapmak için ilan numaralarını kullanmanız gerekmektedir.

3. Şoför-Yük Taşıma Geçici Personel Alımı (İş İlan No: 00007824349): Bu pozisyon için en az 1 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmak gerekmektedir. Başvurular, en az ilköğretim, en fazla lisans mezunu olan 18-50 yaş aralığındaki erkek ve kadın adaylar arasından kabul edilecektir.

4. Geçici Aşçı Alımı (İş İlan No: 00007824324): Adaylardan en az üç yıl aşçı olarak çalıştıklarını SGK dökümü ile belgelemeleri istenmektedir. Bu pozisyona başvurular, ilköğretim, ortaöğretim ve üniversite mezunları arasından 18-45 yaş aralığındaki adaylar arasından kabul edilecektir.

5. Diyetisyen Geçici (Beslenme Uzmanı) Alımı (İş İlan No: 00007824188): Diyetisyen pozisyonu için en az lisans, en fazla doktora mezunu olmak gerekmektedir. Başvurular 18-45 yaş aralığındaki adaylar arasından değerlendirilecektir.

Lütfen unutmayın ki, bu iş ilanları sadece Kahramanmaraş ilçelerinde ikamet eden adaylar için geçerlidir. Başvuruda bulunmak isteyenler, uygun pozisyonlar için belirtilen ilan numaralarını kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Daha fazla bilgi ve başvuru için İŞKUR resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

İŞKUR İş İlanları

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.