Kahramanmaraş Merkez Çarşı'da Yeniden Hayat: Başkan Güngör ve Vali Ünlüer İncelemelerde!

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Kahramanmaraş Merkez Çarşı'da esnafları ziyaret ederek geçici iş yerlerinin ticari canlılığa katkısını vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2023 12:01
Kahramanmaraş Merkez Çarşı'da Yeniden Hayat: Başkan Güngör ve Vali Ünlüer İncelemelerde!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Vali Mükerrem Ünlüer, Piazza AVM'nin karşısında kurulan Geçici Çarşı'da faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da programa katılan isimler arasındaydı. Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, geçici iş yerlerindeki esnafları ziyaret ederek kendilerine hayırlı işler diledi. Ayrıca, çarşıda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ettiler.

kahramanmaras-merkez-carsida-yeniden-hayat-baskan-gungor-ve-vali-unluer-incelemelerde.jpg

Başkan Güngör, geçici çarşıların ticaretin canlanması açısından ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, "Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ile birlikte Kahramanmaraş Merkez Çarşı'sındaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın taleplerini dinledik, onlarla istişarelerde bulunduk. Geçici iş yerlerinden duydukları memnuniyeti görmek bizi sevindiriyor. AFAD ve diğer belediyelerin destekleriyle oluşturduğumuz geçici çarşılar, deprem sonrası esnaflarımıza umut oldu ve şehrimizde ticari hayatın yeniden canlanmasına katkı sağladı. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ve esnaflarımıza bol kazançlar diliyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.